Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.
Αναλυτικά:
«Χωρίς να θέλουμε να δώσουμε συνέχεια σε ένα ήδη τεταμένο ζήτημα, είμαστε υποχρεωμένοι να σημειώσουμε δύο πράγματα, για να κλείσει εδώ.
Πρώτον, ότι ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ.
Αυτό το γεγονός δεν αποτελεί και είναι απαράδεκτο να αντιμετωπίζεται από τον οποιοδήποτε ως πολιτικό σύνθημα.
Δεν είναι παρά μια κραυγή αλήθειας για κάθε Κύπριο.
Δεύτερον, ότι η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας από το 1953 μέχρι σήμερα παραμένει και θα παραμείνει πολιτικά και κομματικά αχρωμάτιστη, ανεξαρτήτως του ποιοι βρίσκονται στη διοίκηση της ομάδας.
Είμαστε εδώ και θα το διασφαλίσουμε.
Η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας δεν έχει να χωρίσει με κανέναν απολύτως τίποτε.
Σέβεται τους πάντες, αρκεί και αυτοί να σέβονται τους Κερυνειώτες και τον αγώνα τους για επιστροφή.
Θα επιστρέψουμε.
Κόμμα μας η Κερύνεια.
Ιδεολογία μας η Απελευθέρωση-Επιστροφή».
Σε ένα ματς... «αγγαρεία» που έγινε σήμερα (03/05) το απόγευμα στο Δασάκι, ο Εθνικός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ και την προσπέρασε στη βαθμολογία του Β 'γκρουπ, ανεβαίνοντας στη 2η θέση με 39 πόντους, ενώ η Λεμεσιανή ομάδα έμεινε στους 36 και έπεσε στην 3η θέση.
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 5ης και 7ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 26, 27 και 28 Απριλίου.