Αν και όλα έδειχναν πως ο Μαούρο Ικάρντι, και η Γουάντα Νάρα θα έπαιρναν χωριστούς δρόμους, τελικά το ζευγάρι παραμένει μαζί δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους.
Έτσι από την στιγμή που η Γουάντα αποφάσισε να συγχωρέσει τον Αργεντίνο φορ μετά τα μηνύματα που τον τσάκωσε να ανταλλάζει με τον μοντέλο από την Αργεντινή Τσίνα Σουάρες, θέλησε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την 29χρονη.
Την οικογένειά μου τη φροντίζω εγώ, τις π….ες η ζωή» έγραψε η Γουάντα η οποία, έχει αλλάξει και το όνομά της στο λογαριασμό της στο Instagram, αλλάζοντας το επίθετό της σε Ικάρντι.
Πηγή: www.to10.gr
Eμπάργκο μεταγραφών επιβλήθηκε στον ΑΠΟΕΛ από τη FIFA για μία υπόθεση προσφυγής, ενώ υπάρχουν συνολικά 19 ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν Κυπριακές ομάδες, με τις δέκα να αφορούν την Ανόρθωση και τις τέσσερις τη Δόξα Κατωκοπιάς.
Σε ένα ματς... «αγγαρεία» που έγινε σήμερα (03/05) το απόγευμα στο Δασάκι, ο Εθνικός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ και την προσπέρασε στη βαθμολογία του Β 'γκρουπ, ανεβαίνοντας στη 2η θέση με 39 πόντους, ενώ η Λεμεσιανή ομάδα έμεινε στους 36 και έπεσε στην 3η θέση.
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.