Ακολουθήστε μας στο Google news
Με κάθε τρόπο, τιμούν στην Αργεντινή τη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα.
Μέσα στο… αίμα των Αργεντινών κυλά ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και κρατούν τη μνήμη του ζωντανή με κάθε ευκαιρία.
Αφιερωμένη στον αξέχαστο Ντιεγκίτο είναι η τρίτη φανέλα της Νιούελς Όλντ Μπόις. Η ομάδα παρουσίασε την Τετάρτη (15/9) την τρίτη της εμφάνιση για φέτος, με τον Μαραντόνα να είναι το τιμώμενο πρόσωπο.
Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου αγωνίστηκε στη Νιούελς Όλντ Μπόις τη σεζόν 1993-94 και φυσικά το πέρασμά του έχει μείνει αλησμόνητο από τους οπαδούς της.
Η φανέλα είναι εμπνευσμένη από τον πίνακα ζωγραφικής που φιλοτέχνησε ο καλλιτέχνης Αντρές Μαριάνι για τον «θεό» του ποδοσφαίρου, έχοντας τα χρώματα της Νιούελς, κόκκινο και μαύρο.
Το έργο φιλοτεχνήθηκε το 2019 με αφορμή την έλευση του Ντιεγκίτο στο γήπεδο της Νιούελς, ως προπονητής της Χιμνάσια Λα Πλάτα.



onsports.gr
Το βίντεο με την κίνηση της γιαγιάς Φωτεινής, να μπαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να… κατευθύνει την κερκίδα της Ανόρθωσης (πιάνοντας και πυρσό), λογικό ήταν να γίνει viral στα Σόσιαλ Μήντια…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 09:42
Με μεγάλη ικανοποίηση, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ενημερώθηκε για την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου μας για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις.
03/07 @ 14:11
Η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στο «Σπύρος Κυπριανού» και στο «Γήπεδο Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025.
BEST OF THEMASPORTS