ΜΠΕΡΓΚ: «Έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλους στην ομάδα για να έρθει η πρόκριση με δέκα παίκτες»

ΜΠΕΡΓΚ: «Έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλους στην ομάδα για να έρθει η πρόκριση με δέκα παίκτες»

Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος του επαναληπτικού αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τη Βόλφσμπεργκερ για τα πλέι-οφ του Conference League, ο προπονητής της Κυπριακής ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ.

Αρχικά μίλησε στη Cytavision, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Είμαι περήφανος. Μπορούσαμε να σκοράρουμε πολλά γκολ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το να σκοράρουμε όλα τα πέναλτι, ήταν πολύ καλό για εμάς. Είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε και τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα».

Για τον κόσμο: «Ήταν φανταστικοί, τους χρειαζόμασταν περισσότερο σήμερα, αφού παίζαμε με 10 παίκτες. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλους στην ομάδα για να έρθει η πρόκριση».

Για τον Μαέ: «Θα χρειαστεί χρόνο, αλλά είναι παίκτης επιπέδου. Έχει να παίξει για κάποιο καιρό, αλλά είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει».

 

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Champions League: Ο... γουρλής Μαριάνι διαιτητής στο Ολυμπιακός-Λεβερκούζεν!

Champions League: Ο... γουρλής Μαριάνι διαιτητής στο Ολυμπιακός-Λεβερκούζεν!

Η UEFA όρισε τον Ιταλό elite διαιτητή Μαουρίτσιο Μαριάνι στο κρίσιμο Ολυμπιακός–Λεβερκούζεν για το Champions League.