Ακολουθήστε μας στο Google news
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Μάλτα, ο προπονητής της Εθνικής μας Νίκος Κωστένογλου χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση το ματς.
Αναλυτικά:
«Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, έξι περίπου μηνών, έχουμε ξανά επίσημες υποχρεώσεις με την Εθνική. Η μεγάλη πρόκληση για εμάς, είναι να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε τον περασμένο Μάρτιο.
Η περίοδος προετοιμασίας για αυτούς τους αγώνες, είναι πολύ σύντομος. Κάποιοι ποδοσφαιριστές, θα προπονηθούν σήμερα για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα. Προσπαθήσαμε σε αυτές τις λίγες ημέρες που είμαστε μαζί, να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα όπως θα είναι ο αυριανός.
Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη αλλά για να τα καταφέρουμε, θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση από όλους. Οι ποδοσφαιριστές μου, με την συμπεριφορά τους και τον τρόπο σκέψης τους, μου δίνουν το δικαίωμα να είμαι αισιόδοξος.
Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον αντίπαλο μας, τη Μάλτα. Την παρακολουθήσαμε και έχουμε διαπιστώσει τα βήματα προόδου που έχει κάνει. Όμως, και εμείς ως Εθνική ομάδα θέλουμε να προοδεύουμε συνεχώς και ο αυριανός αγώνας, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να το αποδείξουμε. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και στο τέλος, να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε»
Ιωάννης Πίττας: «
Κάναμε θετικό ξεκίνημα στη διοργάνωση και θέλουμε να συνεχίσουμε τον ίδιο τρόπο. Ο αυριανός αγώνας είναι πολύ σημαντικός αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολος. Θα ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».
ΑΕΚ Αθηνών και Άρης Λεμεσού κοντράρονται απόψε (21:00) στην OPAP Arena στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό του Conference League και θέλουν μόνο τη νίκη για να βρεθούν στα πλέι-οφ της διοργάνωσης, μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
BEST OF THEMASPORTS