Ακολουθήστε μας στο Google news

Η μεγαλύτερη βράβευση για το Μουσείο Πλατινί στην Μοσφιλωτή έλαβε χώρα σήμερα Πέμπτη 27 Mαΐου 2021 με την πρέσβειρα της Γαλλίας στην Κύπρο κα Σαλίνα Γκρενέτ-Καταλανό να βραβεύβει τον Φίλιππο Πλατινί με τον χάλκινο σταυρό της Γαλλικής Δημοκρατίας για την προσφορά του στην προβολή της χώρας της στο εξωτερικό.

Σε μία όμορφη τελετή η πρέσβειρα ξεναγήθηκε στους χώρους του μουσείου, είδε τον «θησαυρό» που υπάρχει εκεί και δήλωσε εντυπωσιασμένη για όσα υπάρχουν στο χώρο. ΣΑΛΙΝΑ ΓΚΡΕΝΕΤ-ΚΑΤΑΛΑΝΟ: «Είναι με μεγάλη χαρά που βρίσκομαι σήμερα εδώ γιατί με τιμούμε ένα άνθρωπο που προβάλει την Γαλλία, τον αθλητισμό της και ένα άνθρωπο που σημαίνει πολλά για την χώρα μας, τον Μισέλ Πλατινί. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για στον Φίλιππο Πλατινί για όσα έχει φτιάξει σε αυτό το χώρο και θα έχω την ευκαιρία να ξεναγηθώ » ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΑΤΙΝΙ: «Eίμαι πολύ χαρούμενος που η πρέσβειρα της Γαλλίας είναι σήμερα στο μουσείο μας. Όπως είναι γνωστό το Υπουργείο Τουρισμού της Γαλλίας θα μας τιμήσει με το χάλκινο μετάλειο του τουρισμού της χώρας και αυτό είναι μεγάλη τιμή για μένα,την οικογένεια μου, την Μοσφιλωτή και την Κύπρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Γαλλική Δημοκρατία, το Υπουργείο Τουρισμού για την ύψιστη τιμή που μου κάνει, με μία υπόσχεση ότι θα συνεχίσω το έργο». Είναι η κορυφαία βράβευση για το μουσείο Πλατινί στην Μοσφιλωτή που είναι στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες (2 ρεκόρ και συνολικά 59.000 εκθέματα)  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ