Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε σήμερα το πρωί η ομάδα της SABBIANCO Aνόρθωσις χάντμπολ, στο ξενοδοχείο ΣΕΜΕΛΗ στην Λευκωσία ενόψει της αναμέτρησης για το Κύπελλο Ευρώπης στο χάντμπολ κόντρα στην WINTERTHUR Ελβετίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο πρώτος αγώνας θα γίνει την προσεχή Κυριακή (24/11) στην κλειστή αίθουσα Κίτιον στη Λάρνακα στις 20:30, ενώ η ρεβάνς στην Ελβετία την Κυριακή (1/12). Η αναμέτρηση στο Κίτιον θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cablenet.
Στην ομάδα της Αμμοχώστου δηλώνουν πανέτοιμοι για την φάση των 32 του EUROPEAN CUP HANDBALL και είναι έτοιμοι να επαναλάβουν τις επιτυχίες της ομάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ απέναντι όμως σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο.
Όπως ανακοινώθηκε τα εισιτήρια του αγώνα φεύγουν με γρήγορους ρυθμούς στην κερκίδα των φίλων της Ανόρθωσης (αναμένεται σύντομα το sold-out). Οι φίλοι της Ανόρθωσης θα καταλάβουν τις 2 κεντρικές κερκίδες του γηπέδου.
Στην δημοσιογραφική διάσκεψη έδωσαν το παρών τους ο πρόεδρος κ. Αντρέας Αντρέου (SABBIANCO), ο προπονητής Μάριος Ευσταθιάδης και ο χειροσφαιριστής της ομάδας Λευτέρης Σειρεκίδης. Άπαντες έστειλαν το μήνυμα για στήριξη από τον κόσμο στον δύσκολο αγώνα της Κυριακής δηλώνοντας βέβαιοι ότι το Κίτιον θα γεμίσει.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Αντρέας Αντρέου (Πρόεδρος Ανόρθωσης): «Η ομάδα μας θα αγωνιστεί απέναντι από μια πολύ καλή ομάδα προερχόμενη από ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου και μια χώρα η οποία έχει να επιδείξει μια συνεπή παρουσία στον χώρο της χειροσφαίρισης. Ο αγώνας αυτός αποτελεί ακόμη μία σπουδαια ευρωπαϊκή διάκριση για το σύλλογο μας, ενώ παράλληλα δίνουμε στους φιλάθλους την ευκαιρία να απολαύσουν θέαμα υψηλού επιπέδου.
Η ομάδα μας ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ έχει μόνο ένα στόχο - την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και ένα αποτέλεσμα θετικό το οποίο θα μας δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσουμε στον επαναληπτικό μέσα στην Ελβετία την πρόκριση μας στην επόμενη φάση των «16» του EUROPEAN CUP.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο μας να δώσει μαζικά το παρών του και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας και των αθλητών μας για πρόκριση στον επόμενο γύρο του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ όπως έπραττε μέχρι και σήμερα.
Πάντοτε μέσα σε κόσμια πλαίσια και με αθλητική άμιλλα.
Να υπενθυμίσω ότι η ομάδα μας έχει τιμωρηθεί 4 χρόνια με αναστολή σε περίπτωση που βρεθεί υπότροπη με νέες κατηγορίες.
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κόσμο μας για το βροντερό παρών που θα δώσει στην Ελβετία για να στηρίξει την ομάδα στην προσπαθεία για την προκλριση στους 16 .
Είμαι βέβαιος ότι θα παρακολουθήσουμε έναν αγώνα γεμάτο πάθος, δύναμη και αθλητοπρέπεια μέσα σε ένα πλαίσιο το οποίο θα προάγει την ευγενή άμιλλα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στις εξέδρες του αγώνα ..
Σας ευχαριστώ και ανυπομονώ να σας δω όλους στο γήπεδο!
Σε σχέση με τα ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ και τις ΚΕΡΚΙΔΕΣ να σημειώσω ότι οι οπαδοί μας θα καταλάβουν και τις δυο κεντρικές κερκίδες.
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα εισιτηρίων της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ το ANOTICKET.
Τα εισιτήρια φεύγουν με γοργούς ρυθμούς. Παρακαλώ όλους όσους ενδιαφέρονται να κλείσουν τα εισητήρια τους άμεσα. Εκδοτήρια θα λειτουργήσουν και στο στάδιο την ημέρα του αγώνα για να εξυπηρετήσουν το φίλαθλο κοινό».
Μάριος Ευσταθιάδης-προπονητής: «Για μας η Ευρώπη είναι ένας μεγάλος στόχος αφού θέλουμε κάθε χρόνο να πρωταγωνιστούμε. Απέναντι στην Ελβετική ομάδα θα κυνηγήσουμε κάτι περισσότερο παρά το γεγονός ότι οι αντίπαλοι είναι φαβορί. Καλούμε τον κόσμο μας να έρθει μαζικά στο γήπεδο».
Λευτέρης Σειρεκίδης-χειροσφαιριστής: «Πήραμε την πρόκριση με τον ΠΑΟΚ και τώρα είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε με τους Ελβετούς. Θελουμε τον κόσμο δίπλα μας και θα δώσουμε την ψυχή μας για να πάμε ένα σκαλί παραπέρα. Καλούμε τον κόσμο να έρθει μαζικά στο γήπεδο».
Ώρα πρόκρισης για την ΑΕΚ, που απόψε (22:00) αντιμετωπίζει την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, στον κρίσιμο επαναληπτικό του 1ου προκριματικού γύρου του Europa League και το ThemaSports θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/07 @ 20:34
Οι οπαδοί του Άρη Θεσσαλονίκης τοποθέτησαν πανό στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης», για τα 51 χρόνια Τουρκικής εισβολής και κατοχής στην Κύπρο, στο αποψινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση.
17/07 @ 19:22
Δείτε την ενδεκάδα της Ανόρθωσης στο φιλικό με τον Άρη Θεσσαλονίκης.
17/07 @ 22:00
Ο Άρης Θεσσαλονίκης νίκησε απόψε την Ανόρθωση με 2-1, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
17/07 @ 13:27
Συγκινεί η γιαγιά Φωτεινή με τα λόγια της για την αγαπημένη της Ανόρθωση
17/07 @ 08:14
Μία εβδομάδα πριν το πρώτο ματς με την Αράζ για τα προκριματικά του Conference League, ο Άρης Θεσσαλονίκης δίνει το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι, υποδεχόμενος απόψε (20:00) την Ανόρθωση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
16/07 @ 15:32
Η ενημέρωση από την Ανόρθωση για την επίσκεψη σε Άγιον Όρος και Μονή Βατοπαιδίου.
BEST OF THEMASPORTS