Πήγε προπόνηση ο Μάουρο, τα λέει με τους διοικούντες…
Κανονικά στην προπόνηση ήταν και σήμερα ο Μάουρο Καμορανέζι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το ματς της παρασκευής με την ΑΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σύμφωνα με ρεπορτάζ στον Φιλελεύθερο τα χρέη των σωματείων προς το Τμήμα Φορολογίας έφτασαν στα 35,6 εκατ. ευρώ και αυξάνονται συνεχώς. Οι οφειλές αφορούν το διάστημα από τον Ιούλιο του 2007 μέχρι τον Μάρτιο του 2023.
Στην επιστολή προς τις διοικήσεις των ομάδων ο κ. Μαρκίδης δίνει τελεσίγραφο μέχρι το τέλος του 2024 για να πληρώσουν τις οφειλές τους. Παράλληλα, προειδοποιεί πως όσες ομάδες δεν συμμορφωθούν τότε το Τμήμα Φορολογίς θα προχωρήσει διαδικασίες για λήψη δικαστικών μέτρων εναντίον τους.
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως η μη καταβολή του φόρου εισοδήματος, όσο και η μη καταβολή του ΦΠΑ αποτελούν ποινικά αδικήματα και σύμφωνα με τη νομοθεσία επισύρουν ακόμη και ποινές φυλάκισης στους διευθυντές των ποδοσφαιρικών σωματείων ή εταιρειών!
Όσον αφορά το νομοσχέδιο που προβλέπει αύξηση της φορολόγησης του στοιχήματος από 3% επί των καθαρών αποδοχών σε 4,5% για να καλυφθούν οι φορολογικές οφειλές των σωματείων, αρκετοί παράγοντες ασκούν πίεση προς κόμματα και βουλευτές για να προωθηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής για έγκριση.