Ακολουθήστε μας στο Google news
Όλα όσα δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή, προπονητής της ΑΕΚ, στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό για την 26η και τελευταία αγωνιστική πριν τα πλέι οφ.
Αναλυτικά:
«Ξεκινήσαμε και ελέγχαμε το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε 3-4 καλές φάσεις για να προηγηθούμε. Μετά το γκολ δεν δείξαμε την ίδια ηρεμία. Δίκαια ο Ολυμπιακός κέρδισε το παιχνίδι. Είχαμε αργή ανάπτυξη. Δεν δημιουργήσαμε από τα πλάγια προϋποθέσεις. Δίκαια χάσαμε. Αυτό που πρέπει να αλλάξουμε στα πλέι οφ, είναι ότι πρέπει να παίζουμε με πάθος κόντρα σε όλους τους αντιπάλους. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Αυτό το παιχνίδι σήμαινε πολλά για εμάς, θέλαμε τη νίκη, αλλά θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος».
Για το ποιοι είναι οι στόχοι στην εξάδα: «Στόχοι είναι όλα τα παιχνίδια να τα κερδίσουμε. Υπάρχει μια ιστορία πίσω από αυτή την ομάδα. Ένας μεγάλος κόσμος που θέλει η ομάδα του να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Μόνο με αυτά τα παιχνίδια μπορείς να δώσεις χαρά στον κόσμο. Θα πάμε να χάσουμε και τα 10 παιχνίδια; Είναι κρίμα για τον κόσμο και όλοι πρέπει να παλέψουν έχοντας μόνο ένα στόχο. Τη νίκη.»
Έγινε κάμποσος ντόρος μετά την παραίτηση του Γιώργου Κούμα, αλλά όπως προέβλεψαν πολλοί τελικά επίσης της ουσίας δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS