Ακολουθήστε μας στο Google news

Λογοδοτώντας στη Γενική Συνέλευση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης στάθηκε και στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Πήρε θέση για τα όσα ακούγονταν και ξεκαθάρισε, πως ως πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων, το κόστος σε περίπτωση μη διακοπής του πρωταθλήματος θα ήταν προβλεπόμενο και διαχειρίσιμο. Η επισήμανση του:  «Επιστρέφω χρονικά πίσω στον Μάρτιο για να αναφέρω ότι από πλευράς του ΑΠΟΕΛ η προσπάθεια ήταν να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα κανονικά. Ειδικά όταν πλέον, η κατάσταση στην Κύπρο έδειχνε να είναι σε ελεγχόμενη κατάσταση. Στις συζητήσεις που είχαμε τόσο με τους άλλους προέδρους όσο και με την ηγεσία της ΚΟΠ και με όσα μας μεταφέρονταν από πλευράς της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ήταν ιδιαίτερα σημαντικό να παρουσιαστεί ένα αθλητικό πρωτόκολλο διεκπεραίωσης του πρωταθλήματος που θα μπορούσε να εφαρμοστεί. Η ΚΟΠ ολοκλήρωσε την τελική του μορφή και αυτό κατατέθηκε ενώπιον της Κυβέρνησης. Δυστυχώς, η επιστημονική ομάδα έκρινε ότι ούτε οι ομαδικές προπονήσεις μπορούσαν να ξεκινήσουν πιο νωρίς ούτε η διαχείριση των κρουσμάτων θα μπορούσε να τύχει, της διαχείρισης που τύγχανε σε άλλες χώρες. Αυτό ήταν ένα πρόβλημα που υποδείκνυε ότι δυστυχώς αν ξεκινούσαμε το πρωτάθλημα, το πιθανότερο αυτό να είχε διακοπεί εκ νέου. Από πλευράς μας θέλω να αναφέρω τα εξής, γιατί λέχθηκαν πολλά και σε ό,τι αφορά ότι οι ομάδες μας αποφάσισαν να διακόψουν το πρωτάθλημα για οικονομικούς λόγους. Ως πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ σας διαβεβαιώνω ότι για εμάς το κόστος σε περίπτωση μη διακοπής του πρωταθλήματος θα ήταν προβλεπόμενο και διαχειρίσιμο. Αυτό που δεν ήταν προβλεπόμενα διαχειρίσιμο ήταν ό,τι ακολούθησε. Δηλαδή η αναβολή πληρωμών χορηγικών εσόδων, η απώλεια εσόδων από τα εισιτήρια αγώνων play off και βεβαίως αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η ελαχιστοποίηση της δυνατότητας ρευστότητας της εταιρείας λόγω της καθυστέρησης έκδοσης εισιτηρίων διαρκείας και των περιορισμών που έχουν επιβληθεί. Όμως, παρά το γεγονός ότι δεν εισέρρεαν έσοδα στα ταμεία για περισσότερο από 4 μήνες, καταφέραμε να διαχειριστούμε την κατάσταση και ο ΑΠΟΕΛ να μπορεί να λειτουργήσει κανονικά στο πλαίσιο των όποιων συμβατικών του υποχρεώσεων και ταυτόχρονα να ξεκινήσουμε το κτίσιμο μιας νέας ομάδας. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές μετεγγραφές. Όπως διαπιστώνετε έχουν επιλεχθεί και νεαροί ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν σε βάθος χρόνου αλλά και έμπειροι ποδοσφαιριστές που μπορούν να κρατήσουν την ομάδα μας σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο και να εξυπηρετήσουν έτσι τους διαχρονικούς μας στόχους που είναι οι κατακτήσεις τίτλων και η παρουσία της ομάδας, σε ευρωπαϊκούς ομίλους.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους-ThemaSports
05/05 @ 14:40

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους

Το 6ο επεισόδιο απόψε στις 21:15 από Cablenet Sports 1

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!-ThemaSports
04/05 @ 19:04

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!

Μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Χάντσον Οντόι. Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ