Ακολουθήστε μας στο Google news
Τον 27χρονο Γερμανό αμυντικό, Φλοριάν Μπαλάς φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ σύμφωνα με Γάλλο δημοσιογράφο.
Ο ρεπόρτερ Σάσα Τίσιτς που γράφει στην Ej Toulouse με ανάρτηση του στο τουίτερ αναφέρει ότι ο Μπαλάς έμεινε ελεύθερος από την Δυναμό Δρέσδης (έπεσε στην 3η κατηγορία) και είναι σε επαφές με την ΑΕΚ.
Μάλιστα τονίζει ότι η πρώτη επίσημη πρόταση θα πέσει στο τραπέζι μέσα στην εβδομάδα.
Ο Μπαλάς αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως δεξί μπακ και ανασταλτικός μέσος. Σε όλη του την καριέρα έπαιξε στην Γερμανία σε Νυρεμβέργη, Αννόβερο, Σάαρμπρουκεν και FSV Φρανκφούρτη και Δυναμό Δρέσδης από το 2016 μέχρι σήμερα.
Χάλκινη η Ελλαδάρα! Η Εθνική νίκησε με σκορ 92-89 τη Φινλανδία στον μικρό τελικό του Ευρωμπάσκετ και επέστρεψε μετά από 16 χρόνια στα μετάλλια και το βάθρο του θεσμού!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/06 @ 22:16
Οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων με ένα κλικ...
22/08 @ 15:59
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
01/08 @ 10:00
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
25/08 @ 11:00
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
31/08 @ 16:18
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
31/01 @ 23:59
Δείτε το μεταγραφικό... αλισβερίσι της χειμερινής περιόδου της σεζόν 2024/25 από το Themasports.
BEST OF THEMASPORTS