Ακολουθήστε μας στο Google news

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, ο οποίος μίλησε για την τηλεδιάσκεψη που έγινε χθες, για τις πληρωμές των μισθών των παικτών και για τα συμβόλαια τους, αλλά και για το ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του: Για την τηλεδιάσκεψη: «Δεν έχουμε ενημερωθεί ακόμη για τα όσα λέχθηκαν στην τηλεδιάσκεψη. Αναμένουμε να μας γίνει κάποια επίσημη ενημέρωση από την ΚΟΠ». Για το θέμα με τις πληρωμές του Φεβρουαρίου: «Μετά την ανακοίνωση μας, είδαμε ότι αρκετές ομάδες προχώρησαν στην εξόφληση του Φεβρουαρίου, ενώ κάποιες πλήρωσαν και μέρος του Μαρτίου. Ισχύουν τα συμβόλαια των παικτών και περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Μένει να δούμε τώρα τι θα γίνει και με τον Μάρτιο από κάποια σωματεία, αφού αργά η γρήγορα θα πρέπει να καταβληθεί και ο Μάρτιος». Για τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται τον Μάιο: «Είναι κάτι που διαχειρίζεται η FIFA και πιστεύω ότι θα έχουμε εντός της εβδομάδας, σχετική ενημέρωση για το πως θα χειριστούμε και αυτό το κομμάτι». Για το ενδεχόμενο της επανέναρξης ή οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος: «Δεν θα το αποφασίσουμε εμείς αυτό. Είναι θέμα του Υπουργείου Υγείας. Θα έπρεπε όμως να γνωρίζουμε κάποια περισσότερα πράγματα. Είναι μονόδρομος το να βρούμε τρόπο μέσα στα πλαίσια που έχουμε, για να τελειώσει κανονικά το φετινό πρωτάθλημα. Κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα το μέγεθος της ζημιάς που θα πάθουμε, αν δεν τελειώσουμε το πρωτάθλημα». Για το αν μπορεί να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα: «Πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις οδηγίες που πήραμε από το κράτος και πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα. Φτάνει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των Αρχών. Είμαστε στα χρονοδιαγράμματα που υπάρχουν για το πρωτάθλημα. Υπάρχει σχεδιασμός και με τις σωστές κινήσεις που πάρθηκαν από την πολιτεία, μπορούμε, να αντεπεξέλθουμε, εφόσον το επιτρέψουν οι περιστάσεις». Για το αν θα παίξει ρόλο η υψηλή θερμοκρασία, αν γίνουν παιχνίδια πρωταθλήματος το καλοκαίρι: «Θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα αν είναι νυχτερινά τα παιχνίδια. Αν βάλουμε για παράδειγμα στις 5 το απόγευμα ένα παιχνίδι, θα υπάρχει πρόβλημα, αλλά αν το βάλουμε στις 9 το βράδυ, δεν θα υπάρχει πρόβλημα».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους-ThemaSports
05/05 @ 14:40

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους

Το 6ο επεισόδιο απόψε στις 21:15 από Cablenet Sports 1

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!-ThemaSports
04/05 @ 19:04

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!

Μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Χάντσον Οντόι. Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ