Ακολουθήστε μας στο Google news

Κοιτάζοντας τη λίστα με τις κίτρινες κάρτες που αντίκρισαν οι ποδοσφαιριστές των 12 ομάδων της Α΄ κατηγορίας στις 22 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, αλλά και στην πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ και πλέι-άουτ, εντοπίσαμε 20 παίκτες που δεν ήταν και ιδιαίτερα... προσεκτικοί στον συγκεκριμένο τομέα, με αποτέλεσμα να συμπληρώσουν έξι κίτρινες και να απουσιάσουν από δύο συνολικά παιχνίδια των ομάδων τους (σσ. εξέτισαν ποινή μίας αγωνιστικής στις τρεις και μία στις έξι).

Μάλιστα, επτά από τους 20, έφτασαν στις επτά κίτρινες, ενώ επίσης επτά από τους 20, ήταν πιστοί στο... ραντεβού τους στην πρεμιέρα της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος, αντικρίζοντας την πρώτη τους κίτρινη, αφού ως γνωστό, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου (Α΄ φάση), οι κάρτες μηδενίζονται. Ισχύουν όμως κανονικά οι ποινές της μίας αγωνιστικής για αυτούς που θα προλάβουν να συμπληρώσουν τρεις, αλλά και έξι κίτρινες κάρτες στο μίνι πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών σε Α΄ και Β΄ γκρουπ... Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας ποδοσφαιριστής από καμία ομάδα δεν ξεπέρασε τις επτά κίτρινες κάρτες στις πρώτες 22 αγωνιστικές, ενώ στην πιο κάτω άτυπη λίστα, δεν βρίσκεται κανένας παίκτης από τρεις ομάδες, την Ομόνοια, την Ανόρθωση και τη Νέα Σαλαμίνα! Ας δούμε λοιπόν, τους 20... "θερμόαιμους" ποδοσφαιριστές της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Cyta Α΄ κατηγορίας, οι οποίοι συμπλήρωσαν από έξι κίτρινες κάρτες και άνω, ανεξάρτητα από το αν παραμένουν στο ρόστερ ή αν πήραν μεταγραφή τον Ιανουάριο σε άλλη Κυπριακή ομάδα ή ομάδα του εξωτερικού, ή αν αποχώρησαν το διάστημα που είναι σε έξαρση η πανδημία του κορωνοϊού.... ΑΠΟΕΛ: Μερκής 6, Σάβιτς 6 (1) Απόλλων: Σελίμοβιτς 7,  Σακέτι 7 (1), Σάλαϊ 7 (1) ΑΕΚ: Γκαρσία 6 ΑΕΛ: Γουίλερ 6 Πάφος FC: Πανός 6 Ολυμπιακός: Σαμπίνια 6, Κίκο 6, Ακόστα 7 (1), Αγιτέ 7 ΕΝΠ: Κοσμάς 7 (1), Αμπαρτζουμιάν 7, Ριέρα 6 Εθνικός: Γκλομπάρτ 6, Μπ. Μαρκόσκι 6, Κυπριανού 6 Δόξα: Ασαμόα 7 (1), Τραϊτσέφσκι 6 (1) *** (1) Δέχθηκαν κίτρινη κάρτα στην πρεμιέρα της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους-ThemaSports
05/05 @ 14:40

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους

Το 6ο επεισόδιο απόψε στις 21:15 από Cablenet Sports 1

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!-ThemaSports
04/05 @ 19:04

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!

Μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Χάντσον Οντόι. Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!-ThemaSports
04/05 @ 23:01

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Themasports.com εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα...

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…-ThemaSports
04/05 @ 14:08

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…

Ο Αμρ Ουάρντα αποχώρησε και επίσημα από τον Πανσερραϊκό.

Ποστάρισμα με... θετική ενέργεια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
01/05 @ 14:32

Ποστάρισμα με... θετική ενέργεια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Χρίστος Γουΐλερ δημοσίευσε φωτογραφία από τον Αρχάγγελο τη νικήτρια ομάδα της προπόνησης.

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...-ThemaSports
30/04 @ 16:51

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...

Δεν είναι για γέλια μερικά πράγματα...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ