Ακολουθήστε μας στο Google news
Περισσότεροι από 3.000 οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται στο Βελιγράδι για την ιστορική αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, με το κλίμα στην πόλη να είναι πανηγυρικό.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (1/10) τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να αποδειχθεί κρίσιμη για τη συνέχεια των «ερυθρόλευκων» στη διοργάνωση.
Η αποστολή των Πειραιωτών βρίσκεται από χθες στη πρωτεύουσα της Σερβίας και μαζί τους ταξίδεψαν περίπου 3.000 φίλοι της ομάδας, οι οποίοι πρόκειται να δώσουν δυναμικό παρών σε λίγες ώρες στο «Μαρακανά».
Μάλιστα, οι εκδρομείς από την Ελλάδα συνάντησαν μια εντυπωσιακή υποδοχή κατά την άφιξή τους από τους οπαδούς των Σέρβων, δεδομένου πως οι σχέσεις των δυο συλλόγων παραμένουν εξαιρετικές εδώ και δεκαετίες.
Χαρακτηριστικό είναι πως το απόγευμα βρέθηκαν σε κεντρικούς δρόμους του Βελιγραδίου, όπου τραγουδούσαν μαζί συνθήματα των δυο ομάδων, διακόπτοντας την κυκλοφορία και δίνοντας το στίγμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στο αποψινό παιχνίδι.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός είχε δικαίωμα να διαθέσει 2.000 «μαγικά χαρτάκια» προς τους οπαδούς του, όμως η αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ των δυο συλλόγων και οι αδελφοποιημένες σχέσεις τους έκαναν δυνατή την προμήθεια ακόμη περισσότερων εισιτηρίων για τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά.
Από χθες το μεσημέρι που «προσγειώθηκε» η αποστολή του Ολυμπιακού, το Βελιγράδι έχει βαφτεί… κατακόκκινο, με τους φιλάθλους να ετοιμάζονται να καθίσουν ανάμεικτα στην κερκίδα και να δημιουργήσουν μια από τις πιο πανηγυρικές και… καυτές ατμόσφαιρες στην ιστορία του Champions League.
Μάλιστα, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Ερυθρός Αστέρας είναι έτοιμοι να αποδείξουν για ακόμη μια φορά εμπράκτως τις αδελφικές τους σχέσεις, καθώς έχει γίνει γνωστό πως θα υπάρξει κοινή πορεία για το γήπεδο τέσσερις ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης.
Στο πλαίσιο αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση προς τον κόσμο της ομάδας, ενημερώνοντας για το σημείο συγκέντρωσης και αναχώρησης προς το «Ράικο Μίτιτς».
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων», θα συναντηθούν στο κέντρο του Βελιγραδίου, στο ξενοδοχείο «Moskva» στις 16:00 τοπική ώρα, προκειμένου να ξεκινήσει από εκείνο το σημείο η πορεία τους προς το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό (Rajko Mitic Stadium) στις 21:00 τοπική ώρα».
Δείτε στιγμές από το «καλωσόρισμα» στο Βελιγράδι:

Πηγή: To10.gr
Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα του επαναληπτικού αγώνα που διεξήχθη απόψε στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τη Βόλφσμπεργκερ, για τα πλέι-οφ του Conference League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 13:04
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού την σεζόν 2025/26.
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
BEST OF THEMASPORTS