Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ΑΕΚ επικράτησε στο Τσίρειο με 1-2 του Απόλλωνα και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το πανόραμα του Α' Γκρουπ.

Με δύο γκολ του Τρουγιόλς (19?, 45?) στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ επικράτησε του Απόλλωνα στο Τσίρειο με 1-2 και τον προσπέρασε στη βαθμολογία περνώντας στη 2η θέση. Το γκολ για τον Απόλλωνα ο Σκέμπρι στο 88?. Τα ματς του Σαββάτου Με δύο αγώνες για το Α΄ γκρουπ, άνοιξε το Σάββατο 11 Μαϊου, η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος Cyta. Στο «αιώνιο» ντέρμπι του ΓΣΠ, ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε την εντυπωσιακή παράδοση που δημιούργησε τα τελευταία χρόνια απέναντι στην Ομόνοια, επικρατώντας με 1-2, με τέρματα των Σόουζα (18΄) και Ντε Βινσέντι (51΄), ενώ για το «τριφύλλι» σκόραρε ο Βύντρα στο 76΄. Στη συνέχεια, ακολούθησαν τα επινίκια της κατάκτησης του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος και 28ου συνολικά, στον… «γαλαζοκίτρινο» Εξώστη, εκεί όπου οι του ΑΠΟΕΛ γιορτάζουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Στο άλλο ματς του Σαββάτου, η ΑΕΛ αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 34΄ από τα γκολ των Κίνγκσλεϊ (22΄) και Ελουντού, πέτυχε τέσσερα γκολ στο Β΄ ημίχρονο και συνέτριψε τη Νέα Σαλαμίνα με 5-2! Τρία γκολ για τη Λεμεσιανή ομάδα σημείωσε ο Χουράδο (71΄, 74΄, 83΄), ένα ο Ντα Σίλβα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 45΄+2΄ και… αυτογκόλ ο Νουρ (75΄). Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του Α΄ γκρουπ (31ης συνολικά στο πρωτάθλημα): Σάββατο 11 Μαΐου Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ 1-2 ΑΕΛ – Νέα Σαλαμίνα 5-2 Κυριακή, 12 Μαΐου Απόλλων – ΑΕΚ 1-2 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1. ΑΠΟΕΛ 67β. 2. ΑΕΚ 59β. 3. Απόλλων 58β. 4. ΑΕΛ 55β. 5. Νέα Σαλαμίνα 41β. 6. Ομόνοια 36β. Η επόμενη – τελευταία – αγωνιστική (10η στη Β΄ φάση και 32η στο πρωτάθλημα): ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ ΑΕΚ – Ομόνοια Νέα Σαλαμίνα – Απόλλωνας * Σημειώνουμε ότι οι ώρες και μέρες διεξαγωγής των αγώνων, δεν καθορίστηκαν ακόμα από την ΚΟΠ, κάτι που αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα 13 Μαΐου… Οι διαθέσιμες ημερομηνίες είναι το Σάββατο 18 και η Κυριακή 19 Μαΐου.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...-ThemaSports
30/04 @ 16:51

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...

Δεν είναι για γέλια μερικά πράγματα...

Το σχόλιο του Ηλία Χαραλάμπους για τους ΤΕΛΙΚΟΥΣ στην Κύπρο σε πρωτάθλημα και κύπελλο-ThemaSports
30/04 @ 11:29

Το σχόλιο του Ηλία Χαραλάμπους για τους ΤΕΛΙΚΟΥΣ στην Κύπρο σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Ο Κύπριος προπονητής της Στεάουα Βουκουρεστίου, Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος μίλησε στον Super Sport FM για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ρουμανίας από την ομάδα του, κλήθηκε να σχολιάσει τον τελικό πρωταθλήματος της 11ης Μαΐου ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, αλλά και τον τελικό κυπέλλου μεταξύ Ομόνοιας και Πάφου

Όμορφο κλίμα μετά το ντέρμπι (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
29/04 @ 18:49

Όμορφο κλίμα μετά το ντέρμπι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια νίκησε τον ΑΠΟΕΛ και κλείδωσε την θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και οι γαλαζοκίτρινοι θα παίξουν για δύο αποτελέσματα για τον τίτλο στην τελευταία αγωνιστική.

Ο Μίντσεφ ισοφάρισε στο 90΄+5΄ και έστειλε και μαθηματικά τη Δόξα στη Β' κατηγορία-ThemaSports
29/04 @ 21:29

Ο Μίντσεφ ισοφάρισε στο 90΄+5΄ και έστειλε και μαθηματικά τη Δόξα στη Β' κατηγορία

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στη Δόξα και την ΑΕΛ για τη 12η αγωνιστική των πλέι-άουτ και με αυτό το σκορ, η ομάδα της Κατωκοπιάς υποβιβάζεται και μαθηματικά στη Β' κατηγορία, αφού ανέβηκε στους 32 πόντους και παρέμεινε στο -8 από την Καρμιώτισσα, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Εθελοντική αιμοδοσία εις μνήμη της οικογένειας Νεοφύτου-ThemaSports
29/04 @ 12:47

Εθελοντική αιμοδοσία εις μνήμη της οικογένειας Νεοφύτου

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου, οι Διαιτητές Λάρνακας και Αμμοχώστου, η ΣΕΚ Λάρνακας σε συνεργασία με συναδέλφους από την Επαρχιακή διοίκηση Λάρνακας διοργανώνουν αιμοδοσία εις μνήμη του Παναγιώτη Νεοφύτου και τον γονέων του.

ΒΙΝΤΕΟ: Η αντίδραση των ΑΕΚτζήδων στο γκολ του Σίμιτς στο... ΓΣΠ!-ThemaSports
28/04 @ 20:53

ΒΙΝΤΕΟ: Η αντίδραση των ΑΕΚτζήδων στο γκολ του Σίμιτς στο... ΓΣΠ!

Οι οπαδοί της ΑΕΚ χάρηκαν για το γκολ της Ομόνοιας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ καθώς με το συνδυασμό των αποτελεσμάτων οι Λαρνακείς ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ