Το σχόλιο του Ηλία Χαραλάμπους για τους ΤΕΛΙΚΟΥΣ στην Κύπρο σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Το σχόλιο του Ηλία Χαραλάμπους για τους ΤΕΛΙΚΟΥΣ στην Κύπρο σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Ο Κύπριος προπονητής της Στεάουα Βουκουρεστίου, Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος μίλησε στον Super Sport FM για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ρουμανίας από την ομάδα του, κλήθηκε να σχολιάσει τον τελικό πρωταθλήματος της 11ης Μαΐου ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, αλλά και τον τελικό κυπέλλου μεταξύ Ομόνοιας και Πάφου

Οι τοποθετήσεις του:

Για τον τελικό πρωταθλήματος ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ στο ΓΣΠ: «Είναι τελικός, με τρία αποτελέσματα ανοικτά. Ευελπιστώ να δούμε έναν καλό αγώνα. Δεν μπορείς να κανείς κάποια πρόβλεψη και να ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, παρακολουθώ τους αγώνες όταν μπορώ. Ο ΑΠΟΕΛ έχει το προβάδισμα επειδή μπορεί να πάρει τον τίτλο με δύο αποτελέσματα, αλλά δίνω 50-50 πιθανότητες. Ίσως να είναι και καλύτερα για την ΑΕΚ που πάει στο ΓΣΠ και θα παίζει μόνο για το διπλό. Οι γηπεδούχοι έχουν το στίγμα του πρωταθλητή, είναι πιο έμπειρη ομάδα θα έχουν και τον κόσμο τους, αλλά είναι ένας τελικός. Σε έναν τελικό δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί».

Για τον τελικό κυπέλλου Ομόνοια-Πάφος FC επίσης στο ΓΣΠ: «Το ίδιο θα πω, είναι 50-50, δεν χωρούν προβλέψεις».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το δαχτυλίδι που δεν ήρθε ποτέ: Από τον Βινς Κάρτερ ως τον Ράσελ Ουέστμπρουκ

Το δαχτυλίδι που δεν ήρθε ποτέ: Από τον Βινς Κάρτερ ως τον Ράσελ Ουέστμπρουκ

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ αποσύρθηκε από το NBA, έχοντας προλάβει να κάνει σχεδόν τα πάντα, καθώς στις 18 σεζόν του κατέκτησε το βραβείο του MVP, συμμετείχε εννέα φορές σε All-Star Game, κατέγραψε 209 triple-doubles κι έγινε ένας από τους πιο ξεχωριστούς παίκτες της γενιάς του. Άλλωστε, κατάφερε κάτι που για δεκαετίες έμοιαζε σχεδόν αδύνατο: να ολοκληρώσει τέσσερις διαφορετικές σεζόν με μέσο όρο triple-double, επίδοση που κανείς άλλος στην ιστορία του NBA δεν έχει πετύχει.