Έκλεισαν το 2025 με τεσσάρες, Μπέτις και Έλτσε - Ταπεινωτική ήττα για Βαγιεκάνο (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)
Η Έλτσε υποχρέωσε τη Ράγιο Βαγιεκάνο σε ταπεινωτική ήττα, καθώς επικράτησε 4-0, ενώ νίκη με το ίδιο σκορ πανηγύρισε και η Μπέτις κόντρα στη Χετάφε.


Για σκοπούς ενημέρωσης του κόσμου μας, δημοσιοποιούμε ότι σήμερα στην σύσκεψη ασφαλείας που διεξήχθη στην παρουσία των δύο διαγωνιζομένων ομάδων, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, των υπεύθυνων ασφαλείας του Σταδίου ΓΣΠ, του υπεύθυνου ασφαλείας της ΚΟΠ και εκπροσώπων της Αστυνομίας, μεταφέρθηκε από πλευράς μας, το αίτημα για τον πλήρη και ασφαλή διαχωρισμό της Βόρειας Κερκίδας έτσι ώστε πέραν από τους 50 φιλάθλους της ΑΕΚ, να φιλοξενήσει και αριθμό φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ. Στην συνέχεια όπως συμφωνήθηκε, αποστείλαμε επιστολή στον Αρχηγό Αστυνομίας, παρουσιάζοντας τον σχεδιασμό αποκοπής της κερκίδας έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια όλων των παρευρισκόμενων. Διαχωρισμός που είναι ακόμα πιο ασφαλής από αυτόν που εφαρμόστηκε πάρα πολλές φορές σε ευρωπαϊκούς αγώνες.
Στην επιστολή μας, αναφέρουμε επίσης ότι το όλο αίτημα μας, στηρίζεται στον Νόμο Περί Πρόληψης και Καταστολής της Βίας, στους αγωνιστικούς χώρους και συγκεκριμένα στο Άρθρο 11.
Αναμένουμε από τον Αρχηγό Αστυνομίας, μια γραπτή θέση επί του αιτήματος μας.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις