Χαρακίρι του Ολυμπιακού στο Πριγκιπάτο από την αποδεκατισμένη Μονακό!
Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κατώτερος της περίστασης στην έδρα της Μονακό των πάρα πολλών προβλημάτων, γνωρίζοντας την οριακή ήττα με 81-80 για την 31η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.




Μια εκστρατεία που ξεκίνησε από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας και βρήκε ανταπόκριση από όλο τον κόσμο της «Κυρίας» και όχι μόνο.
Οι εισφορές για να μην κινδυνεύσει το γήπεδο της Ανόρθωσης, έχουν ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο και είναι κάτι πραγματικά συγκινητικό.
Φαίνεται να το παίρνουν πάνω τους και να φωνάζουν παρών σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές, που η ομάδα τους αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα.
Ο στόχος που έχουν θέσει οι φίλοι της ομάδας είναι το ένα εκατομμύριο και αυτή την στιγμή φαντάζει εφικτό.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις