Ακολουθήστε μας στο Google news

Σπουδαίας σημασίας νίκη πήρε η Αλκή Ορόκλινη επί του Ερμή Αραδίππου για τη 2η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Κώστα Σακκά βρήκε τις δυνάμεις και ανέτρεψε το 0-1 που βρέθηκε πίσω στο σκορ και κέρδισε το παιχνίδι με 2-1. Ο Ερμής ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, είχε δημιουργήσει κάποιες προϋποθέσεις και ευκαιρίες για γκολ, ενώ η Αλκή χρειάστηκε λίγο χρόνο να βρει τα πατήματα της και να φτιάξει και αυτή κάποιες φάσεις. Η ομάδα της Αραδίππου ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ με την κεφαλιά του Κουατσίκα στο 37ο λεπτό.  Το 0-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Το δεύτερο ημίχρονο έφερε την Αλκή να ψάχνει το γκολ που θα την έβαζε εκ νέου μέσα στο παιχνίδι για το τρίποντο και το κατάφερε νωρίς.  Στο 48ο λεπτό ο Ιβάν Κάρλος πέρασε τρεις αντιπάλους και με πλασέ έκανε το 1-1. Το γκολ βοήθησε ακόμη περισσότερο την ομάδα του Κώστα Σακκά για να έχει τον έλεχο του παιχνιδιού και ο Μπελαμεϊρί με δυνατό σουτ από πλάγια στο 68ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στην Αλκή. Το 2-1 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Λεόντιου Τράττου, με την Αλκή να πανηγυρίζει ένα πολύ σπουδαίο τρίποντο. ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΚΗ: Πάρντο, Σταύρου (79΄Τριμπό) Ιβάν Κάρλος (87΄Ηλία) Μπελαμεϊρί, Σπόλιαριτς, Χριστοφή, Τραϊτσέφσκι, Ακόστα, Κυπριανού, Φλόρες, Σταρόκιν ΕΡΜΗΣ: Αραμπατζής, Πουτζιουρή (75΄Ντε Μέλο) Ταραλίδης, Κατσιατή, Μαρτίνιουκ, Ντεβέσα (66΄Μακρίεφ) Μαλόν, Ψάλτης, Φυλακτού, Κουατσίκα, Μπουλά (83΄Μπανούσης) ΚΙΤΡΙΝΕΣ Τραϊτσέφσκι, Φλόρες, Κυπριανού, Ιβάν Κάρλος - Μαρτίνιουκ, Μαλόν, Μπουλά
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ