Ακολουθήστε μας στο Google news
Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του ντέρμπι στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ανόρθωση, ο ποδοσφαιριστής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Μίχαλ Ντούρις.
Αναλυτικά:
"Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και πετύχαμε μία σπουδαία νίκη, με την οποία κάναμε ένα μικρό βήμα προς τα επάνω. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, μετά από ένα καταστροφικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.
Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά γι΄ αυτό το παιχνίδι και γνωρίζαμε ποιος είναι ο Απόλλωνας. Ευτυχώς εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις που κάναμε και σκοράραμε δύο γκολ.
Είχαμε την ουσία και αυτό είναι που μετράει στο ποδόσφαιρο. Κάναμε τις ευκαιρίες μας γκολ και γι΄ αυτό κερδίσαμε.
Δεν είναι η θέση μου στα άκρα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι έπαιξα καλά και σκόραρα και είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει".
Τα ματς της 35ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος α΄ κατηγορίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
12/05 @ 12:05
Ανακοίνωση από τον σύνδεσμο προπονητών για την ποινή στον Αντώνη Γιακουμή
11/05 @ 21:21
Άξιζαν οι κόποι όπως και η αγωνία στο τέλος της σεζόν για την ΕΝΠ...
08/05 @ 13:10
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου.
07/05 @ 21:10
Το πανόραμα του κυπέλλου της σεζόν 2024/25.
BEST OF THEMASPORTS