Ακολουθήστε μας στο Google news
Δωρεάν wifi θα προσφέρει στους κατόχους διαρκείας και τους κατόχους θέσεων πολυτελείας στο Αντώνης Παπαδόπουλος η Ανόρθωση, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (28/10).
Αναλυτικά:
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει πως οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας όπως και οι κάτοχοι θέσεων πολυτελείας, θα έχουν το αποκλειστικό προνόμιο πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω του νέου συστήματος ασύρματου δικτύου (wifi) που έχει εγκατασταθεί στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.
Το όνομα του wifi spot είναι Antonis Papadopoulos και για να μπορέσει να συνδεθεί κάποιος, θα χρειαστεί να συμπληρώσει τον αριθμό του barcode που βρίσκεται στο εισιτήριο διαρκείας του.
Για ακόμη μια φορά η Ανόρθωση πρωτοτυπεί με τη συγκεκριμένη ενέργεια, καθώς το «Αντώνης Παπαδόπουλος» αποτελεί το μοναδικό γήπεδο σε ολόκληρη τη Κύπρο που προσφέρει αυτή τη δυνατότητα στους φιλάθλους, με την προϋπόθεση βεβαίως να είναι είτε κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας είτε κάτοχοι θέσης πολυτελείας.
Το όνειρο για τον πρώτο τελικό μετά από 20 χρόνια έγινε εφιάλτης για την Εθνική, με τη «γαλανόλευκη» να εμφανίζεται αγνώριστη και να χάνει με 94-68 από την Τουρκία και πλέον θα διεκδικήσει το χάλκινο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS