Ακολουθήστε μας στο Google news
Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει σήμερα η ΑΕΛ. Η Λεμεσιανή ομάδα αντιμετωπίζει η ώρα 17:00 την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο Τσίρειο Στάδιο για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.
Μετά το «Χ» στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΛ έχει την ευκαιρία να μπει εκ νέου σε δρόμο νικηφόρων αποτελεσμάτων και να δώσει συνέχεια στο αήττητο της σερί.
Η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μέχρι στιγμής δεν... ζαλίζει την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ. Έτσι, δεν θέλει να... πατήσει την μπανανόφλουδα η ΑΕΛ έχοντας ως αντίπαλο τους «βυσσινί», οι οποίοι ταξιδεύουν στη Λεμεσό με στόχο να κάνουν τη ζημιά στη Λεμεσιανή ομάδα.
Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχοντας ορισμένα αγωνιστικά προβλήματα, το έψαξε αρκετά στο πλάνο, κυρίως, στα πρόσωπα που θα επιλέξει για να καλύψουν τις απουσίες που έχει για το σημερινό παιχνίδι. Κυρίως, περισσότερο, του δημιούργησε σπαζοκεφαλιές η θέση στον χώρο του κέντρου, για το ποιος θα επιλεχθεί για να καλύψει την απουσία Ζντραβκόφσκι.
Οι εκτιμήσεις, ενδείξεις, από αυτά που διαρρέουν για τις προπονήσεις της βδομάδας, φέρουν τον Ντούσαν Κέρκεζ να υποδεικνύει το Σίλβα να είναι ο παίκτης που θα βρεθεί μαζί με τον Γκαθτανάγια στον χώρο του κέντρου, αποτελώντας το δίδυμο των ανασταλτικών χαφ, έχοντας μπροστά τους τον Ντα Σίλβα.
Πέρα του Ζντραβκόφσκι, ο Κέρκεζ δεν υπολογίζει ούτε στον τραυματία Μπενίτεθ, εντούτοις, η λογική λέει ότι η αριστερή πτέρυγα δεν αλλάζει, παραμένει με Κυπριακό... αίμα, όπως ήταν στα τελευταία παιχνίδια, με Γουίλερ στο αμυντικό και Αβραάμ στο επιθετικό άκρο.
Από εκεί και πέρα, Πρόσεκ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Λαφράνς και Τεϊσέιρα το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Τεξέιρα στο δεξί αμυντικό άκρο, έχοντας τον Τόρρες μπροστά τους, με έναν εκ των Χουράδο, Μυτίδη ή Μακρή στην κορυφή της επίθεσης. Εάν δεν βρεθεί ο Ισπανός φορ στην κορυφή της επίθεσης, τότε έχουν μοιρασμένες πιθανότητες οι δυο Κύπριοι επιθετικοί για να βρεθεί ο ένας εξ αυτών στη συγκεκριμένη θέση.
Διαβάστε επίσης:
Τι ΜΑΤΣΑΡΑ θυμήθηκε πριν 30 χρόνια στο Τσίρειο – Η ευχή του για σήμερα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)
«Κτύπημα» με όλο νόημα από τον Ντα Σίλβα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)
Με μία αναμέτρηση ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική της β' φάσης του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
27/03 @ 09:17
Ο Λέο Μπένγκτσον του Άρη σχολίασε τις μεταγραφές Σάβο και Κακουλλή στη Σουηδία και μίλησε με τα καλύτερα.
26/03 @ 17:35
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού (Ε.Δ.Π.Α), στα πλαίσια της προσπάθειας της για ενίσχυση των διεθνών σχέσεων και συνεργασίας της με ανάλογες Επιτροπές, αλλά και της προσπάθειας για ενίσχυση της με περισσότερα όπλα στην προσπάθεια για καταπολέμηση της χειραγώγησης αθλητικών γεγονότων, έχει συμφωνήσει με την αντίστοιχη Ελληνική Επιτροπή, Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π. ΑΘΛ.Α), όπως της παραχωρηθεί δωρεάν, λογισμικό το οποίο έχει δημιουργηθεί και το οποίο έχει ως σκοπό την αποστολή ενημέρωσης στην αρμόδια αρχή αναφορικά με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα πριν από την διεξαγωγή συγκεκριμένου αγώνα.
26/03 @ 11:00
Στις υπέροχες και ηρωικές περιοχές της Αρκαδίας, Βυτίνα και Δημητσάνα, πραγματοποιήθηκε μεταξύ 20-23 Μαρτίου 2025 το 35ο Συνέδριο ΕΑΚ-ΠΣΑΤ.
26/03 @ 09:48
Ενημέρωση από την ΑΕΚ για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα με τον Άρη...
23/03 @ 13:58
Με σημαντικές ανακοινώσεις πραγματοποιήθηκε χθες στο αμφιθέατρο UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, η τακτική εκλογική γενική συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, ενώ προέκυψε ενημέρωση των μελών για διάφορα θέματα.
22/03 @ 19:35
NEO επεισόδιο του ανατρεπτικού (και ανανεωμένου) ποδοσφαιρικού quiz από το Footballholicscy.
BEST OF THEMASPORTS