Ο πρώην εξτρέμ του Ατρομήτου, Θωμάς Βασιλείου σκόραρε για τη Ριέτι ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα με τη Σιρακούζα, γράφοντας ιστορία!
Απίστευτο κι όμως... ελληνικό. Ο 24χρονος εξτρέμ που ξεκίνησε από τον Ατρόμητο πέτυχε το ταχύτερο γκολ στην ιστορία των επαγγελματικών κατηγοριών στο ιταλικό ποδόσφαιρο!
Ο Θωμάς Βασιλείου έκανε το 1-0 για τη Ριέτι ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα, ωστόσο η ομάδα του ηττήθηκε τελικά με ανατροπή στο 76' και στο 89' από τη Σιρακούζα, για την 8η αγωνιστική της Γ' Ιταλίας. Να σημειώσουμε ότι τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως το γκολ μπήκε στο 6ο δευτερόλεπτο (το ίδιο αναφέρει και το χρονόμετρο του βίντεο), ωστόσο χρονομετρώντας φαίνεται να σημειώθηκε 3-4 δευτερόλεπτα αργότερα.
Να θυμίσουμε ότι η Ριέτι ανήκει τους τελευταίους μήνες στον άλλοτε πρόεδρο του ΟΦΗ, Μάνθο Πουλινάκη.
Δείτε το βίντεο:
Πηγή: www.sdna.gr
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.