Ακολουθήστε μας στο Google news
Άλλο ένα παιχνίδι με τον υπηρεσιακό Γιώργο Κωστή στον πάγκο για τον ΑΠΟΕΛ. Οι ‘γαλαζοκίτρινοι’ μπήκαν από το παιχνίδι του Σούπερ Καπ σε μια σειρά ντέρμπι. Αύριο στο Αντώνης Παπαδόπουλος αντιμετωπίζει την Ανόρθωση με μοναδικό στόχο την νίκη.
Μια νίκη που για να έρθει χρειάζονται να γίνουν πολλά στον ΑΠΟΕΛ. Ένα δύσκολο από την φύση του παιχνίδι κόντρα σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Με τα προβλήματα που έχει αυτή την στιγμή ο ΑΠΟΕΛ και την τεράστια αγωνιστική πτώση να κάνουν το έργο των ‘γαλαζοκιτρίνων’ ακόμη πιο δύσκολο.
Το τι να περιμένουμε από τον ΑΠΟΕΛ στο αυριανό παιχνίδι είναι δύσκολο. Μια ομάδα ένα σύνολο χωρίς αρχή και χωρίς τέλος. Ένας προπονητής που γνωρίζει πως μετρά μέρες στην ομάδα. Το μόνο που μπορεί να κτυπήσει ο κύριος Κωστή για να καταφέρει να πάρει κάτι από το παιχνίδι είναι στον εγωισμό των ποδοσφαιριστών που είναι πολύ χαμηλά. Είναι ουσιαστικά το μόνο κομμάτι που μπορεί να δουλέψει ο Έλληνας τεχνικός για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Όσον αφορά το αρχικό σχήμα και εδώ τα πράγματα είναι πολύ περίπλοκα.
Κάτω από τα δοκάρια ενδέχεται να επιστρέψει ο Βάτερμαν. Από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μιλάνοφ με τον Βούρο να είναι δίπλα εκ των Καρλάο η Μερκή και στο αριστερό άκρο της άμυνας αναλόγως με τον τρόπο παιχνιδιού που θα επιλέξει ο Γιώργος Κωστή θα αγωνιστεί η ο Καζού η ο Νικόλας Ιωάννου.
Στο χώρο του κέντρου η θέση των Μοράις και Σόουζα πρέπει να θεωρούνται σίγουρες. Η μοναδική σίγουρη θέση από τον χώρο του κέντρου και πάνω πρέπει να είναι αυτή του Τάμαρι που θα βρίσκεται στο δεξί άκρο της επίθεσης. Στο αριστερό άκρο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Στάθης Αλωνεύτης, με τον Ζαχίντ να είναι σε ελεύθερο ρόλο. Παρόλο της αφλογιστίας του ο Ρέζα θα είναι στην αιχμή του δόρατος.
Εν ολίγοις ο λαβωμένος ΑΠΟΕΛ, ταξιδεύει στην Λάρνακα με μοναδικό σκοπό την νίκη. Μια νίκη που για να έρθει θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια από όλους τους ποδοσφαιριστές γιατί σε ενδεχόμενο άλλης απώλειας βαθμών τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ στο Ζλάτιμπορ και η αποστολή της ομάδας επιστρέφει στη βάση της το Σάββατο (2/8). Μάλιστα οι Σέρβοι στόλισαν την πλατεία της πόλης στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ με συνοδεία τον ύμνο της.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
31/07 @ 00:32
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
25/07 @ 09:57
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
BEST OF THEMASPORTS