Στο νησί μας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Γκλίνορ Πλετ για λογαριασμό της Ανόρθωσης όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία.
Ο 30χρονος επιθετικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την «Κυρία» και όλα δείχνουν ότι αύριο (21/12) θα πέσουν και οι υπογραφές.
Ο Πλετ θα πάει για λίγο στο ξενοδοχείο να πάρει κάποιες ανάσες και ακολούθως θα μεταβεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ από τα επίσημα του γηπέδου.
Θυμίζουμε ότι ο Ολλανδός είναι ο εκλεκτός του Λέβι για την επίθεση και τον ξέρει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Μακάμπι Χάιφα.
Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα διασκέψεων Τύπου του προπονητικού κέντρου «Αρχάγγελος», θα παραθέσει στις 12:00 ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης.
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.