Στο νησί μας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Γκλίνορ Πλετ για λογαριασμό της Ανόρθωσης όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία.
Ο 30χρονος επιθετικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την «Κυρία» και όλα δείχνουν ότι αύριο (21/12) θα πέσουν και οι υπογραφές.
Ο Πλετ θα πάει για λίγο στο ξενοδοχείο να πάρει κάποιες ανάσες και ακολούθως θα μεταβεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ από τα επίσημα του γηπέδου.
Θυμίζουμε ότι ο Ολλανδός είναι ο εκλεκτός του Λέβι για την επίθεση και τον ξέρει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Μακάμπι Χάιφα.
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.