Από ένα μόνο παιχνίδι της Λάτσιο θα λείψει ο Ιταλός επιθετικός, Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος αποβλήθηκε για χτύπημα στον Μπουρδίσο της Τορίνο.
Ο διεθνής άσος φάνηκε να βρίσκει με τον ώμο τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό ο οποίος είχε σταματήσει σουτ του με το χέρι.
Ο Μπουρδίσο ισχυρίστηκε ότι είπε στον διαιτητή ότι ο Ιμόμπιλε δεν τον χτύπησε και ο φορ της Λάτσιο θα λείψει τελικά μόνο από τον αγώνα κόντρα στην Αταλάντα.
gazzetta.gr
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, κ. Χάρης Λοϊζίδης, μεταβαίνει στη Νιόν της Ελβετίας, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της UEFA, κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν.
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.