Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ΚΟΠ ανακοίνωσε ότι η κλήρωση του Α' γύρου του Κυπέλλου Coca - Cola A΄ και Β' Κατηγορίας 2017-2018 θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου.
Η κλήρωση θα γίνει στις 11:00 το πρωί στο χώρο του εστιατορίου του Σταδίου ΓΣΠ (1ος όροφος).
Στη διοργάνωση δήλωσαν συμμετοχή οι 14 ομάδες Α' Κατηγορίας και 8 ομάδες Β' Κατηγορίας.
Αναλυτικά οι ομάδες που θα συμμετάσχουν:
Α' Κατηγορία: ΑΕΚ, ΑΕΛ, Αλκή Ορόκλινης, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, Άρης, Δόξα Κατωκοπιάς, Εθνικός Άχνας, Ερμής Αραδίππου, Πάφος F.C., Νέα Σαλαμίνα, Ολυμπιακός και Ομόνοια.
Β' Κατηγορία (σε παρένθεση η έδρα που θα χρησιμοποιήσουν στους αγώνες Κυπέλλου:)
Αναγέννηση Δερύνειας (Αντώνης Παπαδόπουλος), Αγία Νάπα (ΓΣΖ), Οθέλλος Αθηαίνου (Αντώνης Παπαδόπουλος), Ε.Ν. Παραλιμνίου (Τάσος Μάρκου), ΠΑΕΕΚ Κερύνειας (Μακάρειο Στάδιο), Καρμιώτισσα Πολεμιδιών (ΓΣΖ), Π.Ο. Ξυλοτύμπου (Στάδιο Εθνικού Άχνας), Διγενής Ορόκλινης (ΑΕΚ Αρένα).
Οι ομάδες του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ που συμμετείχαν στον τελικό του Κυπέλλου Coca - Cola τον περασμένο Μάιο δεν θα αγωνιστούν στον Α` γύρο της διοργάνωσης.
Στον Α` γύρο δεν θα αγωνιστεί επίσης η ομάδα Fair Play Α` Κατηγορίας 2016-2017 που είναι η Δόξα Κατωκοπιάς. Ομάδα Fair Play Β` Κατηγορίας αναδείχτηκε το ΘΟΪ Λακατάμιας που δεν δήλωσε συμμετοχή στη διοργάνωση.
Έτσι, στον Α` γύρο θα συμμετάσχουν 11 ομάδες Α` Κατηγορίας και 8 ομάδες Β` Κατηγορίας, σύνολο 19 ομάδες.
Για να μπορέσουν να προκύψουν 16 ομάδες για το Β` γύρο του Κυπέλλου, στον Α` γύρο θα κληρωθούν δώδεκα ομάδες (έξι ζευγάρια) και άλλες επτά ομάδες θα προκριθούν στο Β` γύρο χωρίς αγώνα.
Στον Α` γύρο, κληρώνονται ομάδες Α` Κατηγορίας εναντίον ομάδων Β` Κατηγορίας, άρα χωρίς αγώνα στο Β` γύρο θα περάσουν από την Α` Κατηγορίας (πέραν του ΑΠΟΕΛ, του Απόλλωνα και της Δόξας), πέντε ομάδες και από τη Β` Κατηγορία 2 ομάδες.
Διαθέσιμες ημερομηνίες για τους αγώνες του Α' γύρου είναι η 22 και 29 Νοεμβρίου και οι 13 Δεκεμβρίου.
Σε αυτή τη φάση, οι αγώνες είναι μονοί.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σάρωσε με 4-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η Τότεναμ νίκησε 2-0 την Μπόντο/Γκλιμτ και οι δύο... Αγγλίδες θα διεκδικήσουν το Europa League
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/05 @ 13:10
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου.
07/05 @ 21:10
Το πανόραμα του κυπέλλου της σεζόν 2024/25.
06/05 @ 10:44
Eμπάργκο μεταγραφών επιβλήθηκε στον ΑΠΟΕΛ από τη FIFA για μία υπόθεση προσφυγής, ενώ υπάρχουν συνολικά 19 ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν Κυπριακές ομάδες, με τις δέκα να αφορούν την Ανόρθωση και τις τέσσερις τη Δόξα Κατωκοπιάς.
03/05 @ 18:51
Σε ένα ματς... «αγγαρεία» που έγινε σήμερα (03/05) το απόγευμα στο Δασάκι, ο Εθνικός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ και την προσπέρασε στη βαθμολογία του Β 'γκρουπ, ανεβαίνοντας στη 2η θέση με 39 πόντους, ενώ η Λεμεσιανή ομάδα έμεινε στους 36 και έπεσε στην 3η θέση.
30/04 @ 17:42
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.
BEST OF THEMASPORTS