Ακολουθήστε μας στο Google news
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ», του supersport104, με τους Μάκη Νικολάου και Μαρίνα Αργυρού ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ, Γιώργος Παπέττας.
«Το παλέψαμε και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Τι έφταιξε; Ο θυμός αρχίζει να στερεύει και η απογοήτευση μετατρέπεται σε ένα μεγάλο «γιατί». Ο Απόλλωνας έπαιξε καλύτερα, άξιζε τη νίκη, αλλά η ομάδα μας είχε δύο πέναλτι. Γελάμε για να μην κλαίμε. Ήταν απίστευτα… Και όλα αυτά συνέβησαν στο 0-0.
Στο πρώτο γκολ του αντιπάλου υπήρχε επιθετικό φάουλ. Σε ένα θέατρο του παραλόγου, διερωτόμαστε τι κάνουμε λάθος. Η ΕΝΠ δείχνει περισσότερο από τον απαιτούμενο σεβασμό. Δεν πειράξαμε ποτέ κανέναν και δεχόμαστε αυτή την αντιμετώπιση. Κατά πάσα πιθανότητα, θα ακολουθήσει καταγγελία για τον διαιτητή, τον VAR και τον τέταρτο.
Δεν έχασε μόνο η ΕΝΠ, αλλά και το κυπριακό ποδόσφαιρο. Αν εν κάνουμε αστραπιαίες κινήσεις θα έρθουην χειρότερα. Βλέπω σήμερα αρκετές ομάδες που εκπαίμπουν SOS χωρίς λόγο. Μας χαροποιεί αυτό. Δυστυχώς δεν θα είναι η τελευταία. Πέρυσι θυμάστε τι γινόταν. Ανά δυο αγωνιστικές υπήρχαν παράπονα για τη διαιτησία. Δεν είναι σκοπιμότητες και αυτό είναι περισσότερο λυπηρό από οτιδήποτε άλλο. Δεν ευθύνεται καμία ομάδα, αλλά έχουμε μάτια και βλέπουμε και μυαλό για να κατανοήσουμε κάποια πράγματα. Δεν μπορούμε να κάναμε τόσο μεγάλη επένδυση στο VAR και να έχουμε τέτοιες ξεκάθαρες φάσεις».
Για τα παιχνίδια με Πάφο και Ομόνοια Αραδίππου: «Για να είμαστε και λίγο ρεαλιστές θα πρέπει να επικεντρωθούμε και εκ των έσω μας. Θα πάμε στην Πάφο να κάνουμε το παιχνίδι μας και αν καταφέρουμε κάτι θα είναι θετικό στη ψυχολογία. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά δεν πάμε για να χάσουμε.
Ακολουθεί το πιο σημαντικό παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου. Εκεί σίγουρα πρέπει και απαιτούμε από τους ποδοσφαιριστές μας να πάρουν τη νίκη».
Με αφορμή σημερινές τοποθετήσεις από πλευράς Απόλλωνα και δη από τον εκπρόσωπο τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου για θέματα διαιτησίας και ενόψει του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, προέκυψε αντίδραση από πλευράς γαλαζοκιτρίνων.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/09 @ 14:48
Η ανακοίνωση της ΕΝΠ.
22/09 @ 10:40
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε ο πρόεδρος της ΕΝΠ , Κώστας Στρατής
21/09 @ 21:24
Όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΕΝΠ, Νταμίρ Κάναντι μετά το ματς με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό.
14/09 @ 21:28
Ο βοηθός προπονητής της ΕΝΠ, Λευτέρης Κοσμαδάκης μίλησε μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ καθώς ο Νταμίρ Κάναντι ένιωσε αδιαθεσία και δεν παρευρέθηκε στην διάσκεψη Τύπου.
12/09 @ 09:34
Στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ έκανε δηλώσεις ο πρόεδρος της ΕΝΠ, Κώστας Στρατής
11/09 @ 22:15
Το οργανωμένο σύνολο της ΕΝΠ έκανε Κάλεσμα στον κόσμο ενόψει του ΑΠΟΕΛ
BEST OF THEMASPORTS