Στο τραπέζι ο ελεύθερος Ζαχά για τα άκρα της επίθεσης
Ο Ζαχά είναι ελεύθερος και εξετάζεται από τον Ολυμπιακό.




Με ιδιαίτερη συγκίνηση μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το 8ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», αναφερόμενος στη σχέση που είχε με τον ιστορικό παράγοντα του Παναθηναϊκού.
Ο προπονητής του «τριφυλλιού» χαρακτήρισε τον Παύλο Γιαννακόπουλο έναν από τους σπουδαιότερους ανθρώπους του μπάσκετ και ανέφερε πως για εκείνον ήταν κάτι περισσότερο από συνεργάτης, καθώς τον θεωρούσε σαν πατέρα.
Ο Ομπράντοβιτς στάθηκε και στη σημερινή εικόνα του Παναθηναϊκού, σημειώνοντας πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα χαιρόταν ιδιαίτερα αν μπορούσε να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο σύλλογος.
Παράλληλα, μίλησε με χαμόγελο για τη δική του παρουσία στη φετινή διοργάνωση, τονίζοντας πως πλέον δεν χρειάζεται πρόσκληση για να βρεθεί στο τουρνουά. Κλείνοντας, εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται ξανά σε αυτή τη διοργάνωση και ευχήθηκε να πραγματοποιηθούν όμορφα παιχνίδια.
Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:
«Καλησπέρα. Θέλω να ευχαριστήσω τις τρεις ομάδες που είναι εδώ σε αυτό το σπουδαίο τουρνουά. Αυτό το τουρνουά έχει το όνομα ενός από τους σπουδαιότερους ανθρώπους στο μπάσκετ, του κύριου Παύλου Γιαννακόπουλου. Ήταν σαν πατέρας για εμένα. Εξήγησα πολλές φορές την σχέση που είχα μαζί του και πόσο με βοήθησε τα 13 χρόνια που ήμουν εδώ. Θα πω ό,τι και ο Σλούκας. Αν έβλεπε πώς είναι ο Παναθηναϊκός σήμερα θα ήταν πολύ χαρούμενος. Τα πράγματα είναι πολύ καλά στο κλαμπ. Συγχαρητήρια σε όσους είναι στον σύλλογο. Είμαι περίπου 2 μήνες εδώ. Είναι τρομερός οργανισμός. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Φέτος πρέπει να είμαι, δεν έρχομαι με πρόσκληση. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε τους καλεσμένους μας. Ελπίζω να είναι ωραία ματς».
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις