«Είμαστε αισιόδοξοι ότι στην 1η αγωνιστική θα αγωνιστούμε στο Τσίρειο»

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι στην 1η αγωνιστική θα αγωνιστούμε στο Τσίρειο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Καρμιώτισσας Άριστος Παναγίδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Αναλυτικά:

 

 

Για το γηπεδικό: «Είμαστε σε επικοινωνία με το Τσίρειο. Εκεί θέλουμε να αγωνιστούμε. Αναφορικά με το "Παφιακό", ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη αφού το ¨Δασάκι¨ δεν θα είναι έτοιμο. Για το Τσίρειο έχουν προχωρήσει αρκετά και αναμένουμε ότι όλα θα πάνε καλά.

Εάν προκύψει οτιδήποτε στην πρώτη αγωνιστική θα αγωνιστούμε στο "Παφιακό". Είμαστε αισιόδοξοι ότι στην πρώτη αγωνιστική στο Τσίρειο

Θεωρώ ότι δηλώθηκε το "Παφιακό" είναι για τυπικούς λόγους. Γνωρίζουμε τις διαδικασίες και για αυτό δηλώσαμε το "Παφιακό" ως εναλλακτική έδρα. Αντιλαμβάνεστε πως είναι πολλές οι δυσκολίες για μια ομάδα να μετακινιέται για τους εντός έδρας αγώνες σε άλλη πόλη. Η Καρμιώτισσα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να μετακινείται.

Θεωρούμε πως εντός της εβδομάδας θα έχουμε ανακοίνωση, αφού πλησιάζει η πρώτη αγωνιστική.

Για μεταγραφές: «Αποκτήσαμε τον Μουαμού και θα ανακοινωθεί. Αγωνίζεται στη αριστερή πτέρυγα. Συνεχίζεται ο προγραμματισμός, αν υπάρξει νεότερο θα έχουμε ενημέρωση. Θα έχουμε ακόμα 3-4 προσθήκες, σίγουρα στη θέση του κίπερ».

Για την προετοιμασία: «Βγήκαν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα από το φιλικό με ΑΕΚ. Θέλουμε όλοι να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Το αποτέλεσμα σε αυτές τις αναμετρήσεις δεν έχει τόσο σημασία. Έχουμε προγραμματίσει και αλλά φιλικά, με Ολυμπιακό και Ανόρθωση».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο γάρος της ημέρας»: Το τερμάτισε οδηγός στην Κύπρο - Με ένα σμπάρο δυο... πάργκινγκ αναπήρων

«Ο γάρος της ημέρας»: Το τερμάτισε οδηγός στην Κύπρο - Με ένα σμπάρο δυο... πάργκινγκ αναπήρων

Αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε τις τελευταίες ημέρες περιστατικό στην Κύπρο, όπου άγνωστος οδηγός στάθμευσε το όχημά του καταλαμβάνοντας δύο θέσεις στάθμευσης που προορίζονται για άτομα με αναπηρία.