Περισσότεροι από 30.000 Άγγλοι στο «Hard Rock Stadium» του Μαϊάμι για τον προημιτελικό με τη Νορβηγία!

Περισσότεροι από 30.000 Άγγλοι στο «Hard Rock Stadium» του Μαϊάμι για τον προημιτελικό με τη Νορβηγία!

Όπως αναφέρουν οι Times, περισσότεροι από 30.000 Άγγλοι αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στο «Hard Rock Stadium» του Μαϊάμι για τον προημιτελικό των Τριών Λιονταριών με τη Νορβηγία!

Ετοιμάζουν... απόβαση στο Μαϊάμι οι Άγγλοι ενόψει του προημιτελικού της εθνικής τους ομάδας με τη Νορβηγία!

Το σύνολο του Τόμας Τούχελ θα τεθεί αντιμέτωπο με τον Χάαλαντ και την παρέα του τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Κυριακής (00:00) με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ, ενώ οι Άγγλοι φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στο «Hard Rock Stadium»!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των «Times», περισσότεροι από 30.000 Άγγλοι θα βρεθούν στις κερκίδες για να παρακολουθήσουν από κοντά το μεγάλο παιχνίδι, κάτι που σημαίνει ότι θα αναμένεται να κερδίσουν κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας στο χωρητικότητας 80.000 θεατών επιβλητικό γήπεδο του Μαϊάμι!

Προφανώς, αυτό σημαίνει ότι τα Τρία Λιοντάρια θα έχουν στο πλευρό τους πολύ μεγαλύτερο μέρος της εξέδρας, σε σύγκριση με το παιχνίδι για τη φάση των «16», όπου αγωνίστηκαν εκτός έδρας στο εμβληματικό Αζτέκα κόντρα στους Μεξικανούς. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

AEΛ: Καλωσόρισε Καπίνο (ΒΙΝΤΕΟ)

AEΛ: Καλωσόρισε Καπίνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΕΛ μέσω social media καλωσόρισε τον Στέφανο Καπίνο.