«Το κεφάλι ψηλά»: Η ΑΕΛ παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας και το Loyalty Program για τη νέα σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

«Το κεφάλι ψηλά»: Η ΑΕΛ παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας και το Loyalty Program για τη νέα σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Η διοίκηση της ΑΕΛ παρέθεσε σήμερα (30/06) το πρωί στην αίθουσα Τύπου του σταδίου «Αλφαμέγα», συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου (2026-2027) με σλόγκαν «Το κεφάλι ψηλά», αλλά και του Loyalty Program.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Λεμεσιανής ομάδας, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι στόχος είναι να διατεθούν περισσότερα από 3500 εισιτήρια διαρκείας, ενώ για το Loyalty Program τόνισε ότι:

«Στόχος του προγραμμάτος είναι η διαφάνεια και να βραβεύουμε έμπρακτα την στήριξη. Κάθε αγώνας θα αντιστοιχεί σε διαφορετικούς βαθμούς επιβράβευσης. Μέσα από τις ανακοινώσεις μας, θα αναφέρουμε ακριβώς πόσους βαθμούς κερδίζει ο κάθε οπαδός από το κάθε παιχνίδι. Θα είναι διαφορετική η επιβράβευση για τους εκτός έδρας αγώνες, ενώ θα υπάρχει προτεραιότητα στη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων για όποιον αγοράζει προϊόντα. Τα τιμητικά εισιτήρια δεν επιβραβεύονται από βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ βίζα επιβραβεύεται».

Ραφαέλα Στυλιανού (Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων»: «Το Κεφάλι Ψηλά, είναι βγαλμένο από την ψυχή του κάθε ΑΕΛίστα. Εκφράζει τον πραγματικό ΑΕΛίστα, τον άνθρωπο που έμαθε να αγωνίζεται, να αντέχει και να μην σκύβει ποτέ το κεφάλι, έχοντας τη σημαία της ΑΕΛ ψηλά στον ουρανό. Φέτος περισσότερο από ποτέ στεκόμαστε με περηφάνια, οι εποχές μπορεί να αλλάζουν, αλλά η ψυχή της ΑΕΛ μένει πάντα η ίδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΛ: Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου, αλλά και για το Loyalty Program

Το σλόγκαν της ΑΕΛ για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου (2026-2027):

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου της ΑΕΛ:

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ομονοια 29Μ: Αλλαγή γηπέδου για την πρώτη ανοιχτή προπόνηση

Ομονοια 29Μ: Αλλαγή γηπέδου για την πρώτη ανοιχτή προπόνηση

Αλλάζει γήπεδο η Ομόνοια 29Μ, για τη διεξαγωγή της πρώτης προπόνησης για τη νέα περίοδο, η οποία θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο της ομάδας.