Στο ίδιο παγκόσμιο επίπεδο με τη φανέλα της Αργεντινής, 28 χρόνια μετά τους... πατεράδες τους!

Στο ίδιο παγκόσμιο επίπεδο με τη φανέλα της Αργεντινής, 28 χρόνια μετά τους... πατεράδες τους!

Οι του Λιονέλ Σκαλόνι για την 11άδα της Αργεντινής απέναντι στην Ιορδανία έδωσε την ευκαιρία στους Νίκο Παζ και Τζιοβάνι Σιμεόνε να βιώσουν ό,τι και οι πατεράδες τους πριν από 28 χρόνια!

Ο Νίκο Παζ και ο Τζιοβάνι Σιμεόνε πήραν φανέλα βασικού στην Αργεντινή για το τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων, με τους Λο Σέλσο, Λαουτάρο και Μέσι να σκοράρουν για το 3-1 της «αλμπισελέστε».

Ο σούπερ σταρ της Κόμο και ο επιθετικός της Τορίνο συνυπήρξαν σε αναμέτρηση τελικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως το είχαν κάνει και οι πατεράδες τους, στη διοργάνωση του 1998!

Οι Πάμπλο Παζ και Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν παρόντες την ίδια στιγμή στον αγωνιστικό χώρο στο 1-0 της Αργεντινής επί της Κροατίας με σκόρερ τον Μαουρίσιο Πινέδα, πριν τα νοκ-άουτ του τουρνουά που διεξήχθη στη Γαλλία.

Ο Παζ ήταν βασικός και ο «Τσόλο» είχε περάσει με αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 67ο λεπτό.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diario AS (@diarioas)

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

RESPECT: Οι παίκτες της ΑΕΚ έμειναν στο γήπεδο για την απονομή του ΟΦΗ - Συγχαρητήρια Ηλιόπουλου σε Μπούση!

RESPECT: Οι παίκτες της ΑΕΚ έμειναν στο γήπεδο για την απονομή του ΟΦΗ - Συγχαρητήρια Ηλιόπουλου σε Μπούση!

Ιπποτική κίνηση από τους παίκτες της ΑΕΚ, που έμειναν στο γήπεδο για την απονομή του Superbet Super Cup στον ΟΦΗ.