ΕΝΠ: Έκτακτη Γ.Σ. για τη λήψη απόφασης για την προτεινόμενη πρόταση ανάληψης της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος

ΕΝΠ: Έκτακτη Γ.Σ. για τη λήψη απόφασης για την προτεινόμενη πρόταση ανάληψης της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος

Με ανακοίνωση της η ΕΝΠ, ενημερώνει τον κόσμο της ότι συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση για αύριο Πέμπτη (25/06, 19:00) με θέμα την λήψη απόφασης για την προτεινόμενη πρόταση ανάληψης της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου της Ε.Ν.Π. συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του την Πέμπτη 25/06/2026 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας.

Θέμα της συνέλευσης είναι η λήψη απόφασης για την προτεινόμενη πρόταση ανάληψης της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση και σε ενδεχόμενη ψηφοφορία θα έχουν μόνο τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει την συνδρομή τους για το έτος 2026 που ανέρχεται σε 50 Ευρώ.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία μελών στις 19:00, η συνέλευση θα αναβληθεί για μισή ώρα, οπότε όσα μέλη παραστούν θα αποτελούν απαρτία».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ανεμιστήρας ή κλιματιστικό; Ποιο καίει λιγότερο ρεύμα στον καύσωνα

Ανεμιστήρας ή κλιματιστικό; Ποιο καίει λιγότερο ρεύμα στον καύσωνα

Οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού οδηγούν χιλιάδες νοικοκυριά στην αναζήτηση της πιο οικονομικής λύσης για δροσιά. Το ερώτημα «ανεμιστήρας ή κλιματιστικό;» γίνεται ακόμη πιο επίκαιρο σε περιόδους καύσωνα, όταν η κατανάλωση ρεύματος αυξάνεται σημαντικά. Ποια συσκευή είναι τελικά πιο συμφέρουσα και ποια προσφέρει την καλύτερη ισορροπία μεταξύ άνεσης και εξοικονόμησης ενέργειας;