ΑΠΟΕΛ: Όσο τον υποτιμούν, τόσο... αγριεύει

ΑΠΟΕΛ: Όσο τον υποτιμούν, τόσο... αγριεύει

Ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε κόντρα στον Άρη ότι παρά τις απώλειες που προηγήθηκαν στο πρωτάθλημα δεν παρδίδεται.

Ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ παρέδωσε ένα μάθημα από αυτά που τον μεγάλωσαν. Δεν έθελξε, ήταν όμως ουσιαστικός, προηγήθηκε, διαχειρίστηκε και στο τέλος... τελείωσε το ματς.

 

Δέχθηκε την υποτίμηση από "εχθρούς" και "φίλους" το προηγούμενο διάστημα και οι ποδοσφαιριστές του έβγαλαν ποδοσφαιρικό εγωισμό στο χορτάρι.

Σκαμπανεβάσματα θα παρουσιαστούν και στην συνέχεια, όμως η εικόνα της ομάδας κυρίως όταν είχε την μπάλα ο αντίπαλος είναι ενθαρρυντική και ο Πάμπλο Γκαρσία έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και τον χαρακτήρα των παικτών του.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η Όπρα... μύρισε αίμα: Δίνει 1,5 εκατομμύριο για να μάθει γιατί χώρισε το πιο λαμπερό ζευγάρι των σπορ

Η Όπρα... μύρισε αίμα: Δίνει 1,5 εκατομμύριο για να μάθει γιατί χώρισε το πιο λαμπερό ζευγάρι των σπορ

Η διάσημη παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ προσφέρει ένα απίστευτο ποσό για να εξασφαλίσει αποκλειστική συνέντευξη του απόλυτου αθλητικού ζεύγους που οι τίτλοι τέλους της σχέσης τους σόκαρε τους πάντες.