Παναθηναϊκός-Άρης: Μονομαχία στο ΟΑΚΑ με έπαθλο τα ημιτελικά (Πιθανές ενδεκάδες)
Παναθηναϊκός και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Betsson.




«Ήρθαμε στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Στόχος μας ήταν να παλέψουμε το παιχνίδι με αξιοπρέπεια και το καταφέραμε κατά το ήμισυ. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τα ατού του Άρη, η προσπάθεια ήταν αρκετά καλή και είχαμε και καλές στιγμές για γκολ, ακόμη και για να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι.
Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ισορροπία μας, αλλά οι αλλαγές του Άρη του έδωσαν ταχύτητα και δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε. Μετά το δεύτερο γκολ φάνηκε και η διαφορά ποιότητας. Σίγουρα, όταν χάνεις 4-0 δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος, αλλά θα πάρουμε τα θετικά που θα μας βοηθήσουν στο επόμενο παιχνίδι με την ΕΝΥ στο Παραλίμνι, όπου ευελπιστούμε να σπάσει το ρόδι και να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα.
Όσο αφορά το αν είναι ανατρέψιμη η κατάσταση για την ΕΝΠ, υπάρχει δρόμος, αλλά δεν θέλουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Έχουμε τρία ματς στο Παραλίμνι απέναντι σε ΕΝΥ, Πάφο και Ακρίτα. Αν καταφέρουμε να κάνουμε δύο νίκες, θα κλείσουμε λίγο τη διαφορά και θα μπορέσουμε να το παλέψουμε, αρκεί να μειώσουμε τη διαφορά.»
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις