Η φάση που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις: Είναι ή δεν είναι πέναλτι; (BINTEO)

Η φάση που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις: Είναι ή δεν είναι πέναλτι; (BINTEO)

Το ποδοσφαιρικό IQ του Τιάγκο Σίλβα, ο τρόπος που πήγε να πάρει την παράβαση ο Μπρούνο Ενρίκε και… συζητήσεις επί συζητήσεων για το Φλουμινένσε – Φλαμένγκο.

Στη Βραζιλία οι απόψεις διίστανται και η… σκόνη δεν έχει καθίσει ακόμα, μετά το περιστατικό ανάμεσα σε Τιάγκο Σίλβα και Μπρούνο Ενρίκε στο ντέρμπι «Φλα-Φλου».

Ο άλλοτε στόπερ της Τσέλσι προσπαθεί για ένα δυνατό διώξιμο εντός περιοχής, ο Μπρούνο Ενρίκε βάζει έξυπνα το πόδι, αλλά ο Τιάγκο αντιλαμβάνεται τι γίνεται και σταματάει την προσπάθεια. Δεν τον κλωτσάει, υψώνει και τα χέρια, αλλά επαφή υπάρχει.

Παρ’ όλα αυτά και βάσει της απόφασης του ρέφερι, όχι τέτοια που ν’ αποτελέσει παράβαση και να στηθεί η μπάλα στην άσπρη βούλα.

Άλλοι είναι υπέρ αυτού, άλλοι κατά… Δείτε τη φάση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Καραμπόλα για κλάματα… και αυτογκόλ

Καραμπόλα για κλάματα… και αυτογκόλ

Τραβούσαν τα μαλλιά τους, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στον Άρη, δεχόμενοι την ισοφάριση στο τέλος από την ομάδα του Ύψωνα. Στο προηγούμενο παιχνίδι, βρέθηκε αφύλακτος ο Μίλλερ του Ακρίτα, εκτελώντας από κοντά τον Φοδεριγχάμ.