Χριστούγεννα στην ΚΟΡΥΦΗ - Ρεβεγιόν από ψηλά...
Το 2025... φεύγει με την Πάφο στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ακολουθεί ο η Ομόνοια με ένα βαθμό λιγότερο κι ένα ματς περισσότερο.


Οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται στην 4η θέση, στο -2 από το «τριφύλλι» και στο -3 από τον πρωτοπόρο Άρη που έχει αγώνα περισσότερο και όλοι μπορούν να αντιληφθούν τη σημασία του αποψινού αγώνα.
Δεν κρίνει κάτι, δεν είναι «τελικός», όμως ο νικητής θα πάρει μεγάλη ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια και στον Αρχάγγελο θέλουν να πείσουν ακόμα και τους πιο... δύσπιστους ότι φέτος είναι ικανοί για να διεκδικήσουν τον τίτλο μέχρι τέλους, έστω κι αν δεν θεωρούνται στα πρώτα φαβορί.
Στον ΑΠΟΕΛ περιμέναν πως και πως αυτό το ντέρμπι, η ομάδα έχει αγωνιστική «ταυτότητα» με τον Γκαρσία στον πάγκο, παίζει με πάθος και αυτοπεποίθηση και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να κάνουν... πισωγύρισμα, το οποίο μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στη συνέχεια του «μαραθωνίου». Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο και άπαντες στον Αρχάγγελο έχουν δώσει όρκο νίκης, για να κάνουν και το καλύτερο «δώρο» στον κόσμο τους για να 99α γενέθλια της ομάδας.
Ο Ουρουγουανός τεχνικός ανέλυσε λεπτομερώς την Ομόνοια πριν αποφασίσει οριστικά για τα αγωνιστικά του πλάνα, ξέρει ποια είναι τα δυνατά και αδύνατα σημεία της και είναι κι αυτός πανέτοιμος για το πρώτο του ντέρμπι «αιωνίων» στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, όπου αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη στην σκακιέρα των πάγκων με τον Χένινγκ Μπεργκ που είναι... παλιά καραβάνα.
Εκτός πλάνων του Γκαρσία για το αποψινό ματς είναι οι Μπαλντέ, Μαϊόλι και Αμπάγκνα.
Πιθανή ενδεκάδα: Περέιρα, Νανού, Μπρόρσον, Λαϊφης, Ρόσα, Σταφυλίδης, Κόρμπου, Ντάλσιο, Σωτηρίου, Μάγιερ, Τομάς.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις