Η ΑΕΚ νίκησε 1-0 (Μιλιτσεβιτς 71' πεν.) την Ομόνοια Αραδίππου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη όμως δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ στο πρώτο 45λεπτο, με τον Κόστιτς να έχει σύμμαχο και το δοκάρι.
Στο 20' Ιβάνοβιτς εντός περιοχής έκανε το σουτ, άγγιξε την μπάλα ο Κόστιτς, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληε σε κόρνερ, ενώ στο 26' ο Ανγκιέλσκι έκανε την κεφαλιά εκτός ισορροπίας μετά τη σέντρα του Νάλι, και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.
Πανομοιότυπο το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 51' ο Ναλί έκανε τη σέντρα και ο Ναούμ με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα άουτ.
Το σκορ άνοιξε στο 71': ο Μιλίτσεβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (ανατροπή από Κάνο) έκανε το 1-0 με το δεξί.
Το 1-0 παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, με την ΑΕΚ να ανεβαίνει στους 20 βαθμούς και την Ομόνοια Αραδίππου να παραμένει στους 7.
Η απίθανη Χετάφε του Μπορδαλάς, μετά από 16 σερί ήττες στο Μπερναμπέου, υποχρέωσε τη Ρεάλ σε 2ο συνεχόμενο κάζο στο πρωτάθλημα (0-1), με το γήπεδο να βράζει και την Μπαρτσελόνα να ξεμακραίνει στο +4!