Έκλεισαν θέση για τους «16» Απόλλωνας και ΑΠΕΑ - Ακόμα τέσσερα εισιτήρια... ψάχνουν κάτοχο

 Έκλεισαν θέση για τους «16» Απόλλωνας και ΑΠΕΑ - Ακόμα τέσσερα εισιτήρια... ψάχνουν κάτοχο

Με δύο παιχνίδια για την πρώτη φάση, συνεχίστηκε σήμερα (29/10) το κύπελλο Κύπρου.

Ο Απόλλωνας και η ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου ήταν οι ομάδες που εξασφάλισαν εισιτήριο πρόκρισης για τους «16», αφού κέρδισαν ΜΕΑΠ και Π.Ο. Αχυρώνα Ονήσιλο αντίστοιχα με 1-5 και 0-2.

Μετά από τα αποψινά ματς, έκλεισαν θέση για τους «16», 12 ομάδες και απομένουν ακόμα δύο εισιτήρια για να συμπληρωθεί το παζλ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης του κυπέλλου:

Τετάρτη, 1η Οκτωβρίου

Εθνικός Λατσιών - ΑΕΛ 1-1 (1-2 στην παράταση)
Ακρίτας Χλώρακας - Δόξα Κατωκοπιάς 5-2
Freedom24 Krasava ENY - Νέα Σαλαμίνα 1-1 (1-3 πέναλτι)

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου

Ε.Ν. Παραλιμνίου - Χαλκάνορας 2-0
Άρης Λεμεσού - ΑΛΣ Ομόνοια 29Μ 2-1
ΑΠΟΕΛ - ΑΕΖ Ζακακίου 5-0

Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου

Π.Ο. Αχυρώνας Ονήσιλος - ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου 0-2
ΜΕΑΠ Πέρα Χωριού Νήσου - Απόλλων 1-5

Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου

17:00 ΑΣΙΛ Λύσης - Ολυμπιακός Λευκωσίας (Στάδιο Αμμόχωστος Επιστροφή)
17:00 Ομόνοια Αραδίππου - Αγία Νάπα (Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος)

Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου

17:00 Σπάρτακος Κιτίου - Εθνικός Άχνας (Στάδιο Αμμόχωστος Επιστροφή)
19:00 Καρμιώτισσα Πολεμιδιών - Ανόρθωση Αμμοχώστου (Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος)

Σημειώνουμε ότι στην πρώτη φάση δεν συμμετέχουν βάση της Προκήρυξης τρεις ομάδες. Οι ΑΕΚ Λάρνακας και Πάφος FC που αγωνίστηκαν στον τελικό Κυπέλλου Coca-Cola της περσινής σεζόν 2024-2025 και συμμετέχουν φέτος στη League Phase του Conference και Champions League, όπως επίσης και η Ομόνοια Λευκωσίας, που επίσης συμμετέχει στη League Phase του Conference League. Ακόμη, χωρίς αγώνα προκρίθηκε στους «16» ως τυχερός της κλήρωσης ο Διγενής Μόρφου.

Αναλυτικά οι 12 ομάδες που προκρίθηκαν στη φάση των «16»:

ΑΕΚ, Πάφος FC, Ομόνοια, ΑΕΛ, Ακρίτας Χλώρακας, Νέα Σαλαμίνα, ΕΝΠ, Άρης, ΑΠΟΕΛ, ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, Απόλλων, Διγενής Μόρφου.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Συνελήφθη για απάτη ο 54χρονος που ζήτησε €5.000 από την οικογένεια του 33χρονου αγνοούμενου στην Κρήτη για να τον εντοπίσει μέσω «κβαντικής τεχνολογίας»

Συνελήφθη για απάτη ο 54χρονος που ζήτησε €5.000 από την οικογένεια του 33χρονου αγνοούμενου στην Κρήτη για να τον εντοπίσει μέσω «κβαντικής τεχνολογίας»

Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα του 33χρονου - Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό