«Είναι πολύ σκληρό, πολύ δύσκολο για μένα να δεχθώ αυτό το σκορ»

«Είναι πολύ σκληρό, πολύ δύσκολο για μένα να δεχθώ αυτό το σκορ»

Δηλώσεις του προπονητή της ΕΝΠ Φαγκουέιρο μετά το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό.

 «Είναι πολύ σκληρό, πολύ δύσκολο για μένα να δεχθώ αυτό το σκορ. Ήταν πολύ δύσκολο να καταρτίσουμε τη στρατηγική για εδώ, χάσαμε παίκτες βασικούς από το προηγούμενο παιχνίδι, ήταν ήδη δύσκολο να έρθουμε εδώ να παίξουμε. Κάναμε κάποιες αλλαγές στην τακτική κατά τη διάρκεια της βδομάδας. Αυτά που κάναμε στις προπονήσεις οι παίκτες δεν κατάφεραν να τα εφαρμόσουν στο γήπεδο κι αυτό σαν προπονητή με απογοητεύει πολύ.

Δώσαμε πολύ χώρο στον αντίπαλο και πέτυχε τρία γκολ σε τρία λεπτά, αυτό μας σκότωσε. Βεβαίως είναι ομάδα με πολλή ποιότητα. Ήμουν πολύ αναστατωμένος στο ημίχρονο, μιλήσαμε με τους παίκτες, είπαμε ότι έπρεπε να αλλάξουμε πολλά πράγματα στο γήπεδο παρότι το σκορ ήταν 4-1, υπήρχαν οπαδοί μας στο γήπεδο, έπρεπε να τους δώσουμε κάποια χαρά, τη θέλαμε κι εμείς. Είχαμε ευκαιρίες, είχαμε ποιότητα αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, ήρθε και το πέμπτο γκολ κι εκεί τελείωσε εντελώς. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε αυτό τον αγώνα το συντομότερο και να επικεντρωθούμε στον επόμενο γιατί αντιλαμβανόμαστε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σήμερα και αύριο το τελευταίο «αντίο» στους 7 φιλάθλους του ΠΑΟΚ

Σήμερα και αύριο το τελευταίο «αντίο» στους 7 φιλάθλους του ΠΑΟΚ

Σήμερα, θα τελεστούν δύο κηδείες, στις 12:00, στον ναό Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης στην Ευκαρπία και η δεύτερη στον ναό Προφήτη Ηλία στον Αρωνά Πιερίας