Παρέλαση αστέρων: Ο πίνακας των σκόρερ της Serie A από τη σεζόν 1998/99 είναι για μερακλήδες

Παρέλαση αστέρων: Ο πίνακας των σκόρερ της Serie A από τη σεζόν 1998/99 είναι για μερακλήδες

Μία ματιά στον πίνακα των σκόρερ από τη Serie A τη σεζόν 1998/99 ξυπνά μνήμες από άλλες εποχές, πιο ρομαντικές.

Η Serie A μεσουρανούσε τη δεκαετία του '90, αποτελώντας το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή και μία ματιά στον πίνακα των σκόρερ από τη σεζόν 1998/99 αρκεί για να πείσει κάθε αμφισβητία.

Την κορυφή είχε κατακτήσει με 22 τέρματα ο μετέπειτα ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ (και του Άρη), Μάρσιο Αμορόζο, αφήνοντας πίσω του τον σπουδαίο Γκάμπριελ Μπατιστούτα.

Στη συνέχεια βρίσκουμε τους Όλιβερ Μπίρχοφ, Μάρκο Ντελβέκιο, Ρομπέρτο Μούτσι και Ερνάν Κρέσπο, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Τζουζέπε Σινιόρι, Μαρσέλο Σάλας, Σιμόνε Ιντσάγκι, Ρονάλντο και Φιλίπο Ιντσάγκι!

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Υπάρχει... πρόβλημα με την κάθοδο ξένων διαιτητών και VARιστών στην Κύπρο;

Υπάρχει... πρόβλημα με την κάθοδο ξένων διαιτητών και VARιστών στην Κύπρο;

Νύχτωσε και ακόμα η ΚΟΠ να ανακοινώσει τους ορισμούς των διαιτητών και var για τα έξι ματς της 25ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν το Σαβ/κο 07-08 Μαρτίου.