Ζορίστηκε η Γάνδη, αλλά βρήκε τις λύσεις και λύγισε τη Σαρλερουά

Ζορίστηκε η Γάνδη, αλλά βρήκε τις λύσεις και λύγισε τη Σαρλερουά

Η Γάνδη πήρε σημαντική νίκη επί της σκληρά μαχόμενης Σαρλερουά και με 2-1 πήρε το τρίποντο.

Η Σαρλερουά έκανε ότι μπορούσε στην έδρα της Γάνδης, δεν κατάφερε όμως να αποφύγει την ήττα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν εν τέλει δύσκολα με 2-1, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βελγίου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Γάνδη με τον Ίτο να χτυπάει πριν ακόμη συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο της αναμέτρησης. Ο Ιάπωνας έκανε το 1-0 μόλις στο 9ο λεπτό του παιχνιδιού και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της ομάδας του.

Η Σαρλερουά όμως βρήκε την απάντηση που έψαχνε και στο 28ο λεπτό έφτασε στην ισοφάριση. Ο Φλούκε έφερε το ματς στα ίσα και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Η Γάνδη έψαχνε μανιωδώς το γκολ που θα της χάριζε τη νίκη και μετά από πολύ προσπάθεια και πίεση το βρήκε με εκτελεστεί τον Γκάντελμαν στο 71ο λεπτό. Ο Ισραηλινός χάρισε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του γράφοντας το 2-1 σκορ που έμεινε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης.

Αναλυτικά τα πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βελγίου:

Παρασκευή 03/10
Γάνδη-Σαρλερουά 2-1

Σάββατο 04/10
Μαλίν-Σεντ Τρούιντεν (17:00)
ΡΑΑΛ Λα Λουβιέρ-Ζουλτ Βάρεγκεμ (19:15)
Άντβερπ-Σερκλ Μπριζ (21:45)

Κυριακή 05/10
Άντερλεχτ-Σταντάρ Λιέγης (14:30)
Γκενκ-Ντέντερ (17:00)
Μπριζ-Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ (19:30)
Βέστερλο-Λέουβεν (20:15)

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αποθεωτική υποδοχή του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ μετά το θριαμβευτικό «διπλό» στο ΟΑΚΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποθεωτική υποδοχή του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ μετά το θριαμβευτικό «διπλό» στο ΟΑΚΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Περίπου 1000 οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν με φωτοβολίδες, συνθήματα και απολυτη λατρεία τον Μπαρτζώκα και τους παίκτες, μετά το θριαμβευτικό «διπλό» στο ΟΑΚΑ.