Πάτησε τετράδα με σπουδαίο διπλό η Κολωνία

Πάτησε τετράδα με σπουδαίο διπλό η Κολωνία

Με το διπλό (0-1) από την έδρα της Χόφενχαϊμ απέδρασε η Κολωνία και έκανε άλμα στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga.

Με σκορ 1-0 η Κολωνία πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της Χόφενχαϊμ για την 6η αγωνιστική της Bundesliga και έφτασε τους δέκα βαθμούς, ανεβαίνοντας στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι που γνώρισαν την ήττα παρέμειναν στην 7η θέση με επτά βαθμούς.

Ισορροπημένο ήταν το ξεκίνημα του ματς, με τους φιλοξενούμενους όμως στην πρώτη τους μεγάλη στιγμή να καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ στο 16' με τον Μάλα από ασίστ του Μάρτελ.

Στο φινάλε του πρώτου μέρους η Χόφενχαϊμ, όμως, το VAR είχε άλλη άποψη και η Κολωνία πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν κινδύνους χωρίς επιτυχία και η Κολωνία κατάφερε να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Tο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (03/10)
Χόφενχαϊμ-Κολωνία 0-1
(16' Μάλα)

Σάββατο (04/10)
Μπάγερ Λεβερκούζεν-Ουνιόν Βερολίνου (16:30)
Μπορούσια Ντόρτμουντ-Λειψία (16:30)
Βέρντερ Βρέμης-Ζανκτ Πάουλι (16:30)
Άουγκσμπουργκ-Βόλφσμπουργκ (16:30)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπάγερν Μονάχου (19:30)

Κυριακή (05/10)
Στουτγκάρδη-Χάιντενχαϊμ (16:30)
Αμβούργο-Μάιντς (18:30)
Γκλάντμπαχ-Φράιμπουργκ (20:30)

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ήρωας Λεάο στο Κάλιαρι και η Μίλαν ξανά στην κορυφή!

Ήρωας Λεάο στο Κάλιαρι και η Μίλαν ξανά στην κορυφή!

Με χρυσό σκόρερ τον Ράφαελ Λεάο, η Μίλαν κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Κάλιαρι για τη 18η αγωνιστική της Serie A και να μπει στο 2026 κοιτάζοντας από την κορυφή τους διώκτες της!