ΑΕΚ: Ώρα για League phase Europa League (Πιθανή εντεκάδα)

ΑΕΚ: Ώρα για League phase Europa League (Πιθανή εντεκάδα)

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τον αγώνα κόντρα στην Μπραν για να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα

Μπορεί να ηττήθηκε στην Νορβηγία η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ ωστόσο απόψε μέσα στο σπίτι της , με σοβαρότητα και τον κόσμο στο πλευρό της μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα. 

Η ΑΕΚ απέδειξε πολλές φορές στο παρελθόν ότι μπορεί να πάρει μεγάλες προκρίσεις και παρά το γεγονός ότι έχει εξασφαλισμένη την League Phase του Κόνφερενς Λιγκ θέλει να μπει και Γιουρόπα Λιγκ. 

Στα αγωνιστικά νέα επίστεψε ο Ναλί και παραμείνει εκτός ο Άνχελ Γκαρσία. Εκτός επίσης Ρούμπιο και Ροντέν. 

Πιθανή εντεκάδα είναι οι Αλομέροβιτς,  Εκπολό,  Μιλίσεβιτς,  Ρομπέρζ,  Ναλί,  Λέδες,  Πονς,  Τσακόν,  Ιβάνοβιτς,  Αγκιέλσκι, Σουαρεθ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Με τη δύναμη του κόσμου του για τη δεύτερη σερί νίκη ο Απόλλωνας - Η πιθανή ενδεκάδα του Λοσάδα

Με τη δύναμη του κόσμου του για τη δεύτερη σερί νίκη ο Απόλλωνας - Η πιθανή ενδεκάδα του Λοσάδα

Μετά τη νίκη επί της Krasava ΕΝΥ, ο Απόλλωνας υποδέχεται απόψε (19:00) τη Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο «Αλφαμέγα», με στόχο τη σταθερότητα, τη συνέχεια στις επιτυχίες και τη διατήρηση της επαφής με την κορυφή.

BEST OF THEMASPORTS