Ανοίγει ξανά συζήτηση για «τράμπα» με Ευαγόρα;

Ανοίγει ξανά συζήτηση για «τράμπα» με Ευαγόρα;

Επιμένουν οι πληροφορίες (σε άλλα Μέσα) ότι είναι θέμα ημερών να κλείσει η μετακίνηση του Μάριου Ηλία, από την πρωταθλήτρια Πάφο στην Ανόρθωση.

Γράφουν επίσης, ότι αναμένεται στο νησί, ο ατζέντης του παίχτη ο Γουστάβο Μαντούκα, για να οριστικοποιηθεί η πράξη.

Προκύπτει το ερώτημα, αν θα ανοίξει ξανά συζήτηση για να γίνει «τράμπα» με τον Ευαγόρα Χαραλάμπους, αν και ο τελευταίος έχει επεκτείνει τις προάλλες το συμβόλαιο του με την Κυρία.

Αν μετακομίσει στην Λάρνακα ο Μάριος Ηλία, προκύπτει ζήτημα για τον αριθμό των γηγενών παιχτών που θα είναι εγγεγραμμένοι στο ρόστερ της «αστεράτης» Παφιακής ομάδας.

Εννοείται ότι αν τεθεί θέμα να γίνει "Παφίτης" ο Ευαγόρας Χαραλάμπους, στην Ανόρθωση θα περιμένουν να έχουν όφελος ένα σεβαστό ποσό. 

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο!

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο!

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέο Γενικού Διευθυντή, Ευθύμιου Αγαθοκλεόυς και του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ζόελ Νταμάχου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μίλησε και για το θέμα επενδύσεων σε υποδομές, αποκαλύπτωντας μία σημαντική εξέλιξη για το... γαλαζοκίτρινο οίκημα που ονειρεύονται οι ΑΕΛίστες!