Επιτέλους κινητικότητα ξανά...

Επιτέλους κινητικότητα ξανά...

Περίμεναν εξελίξεις οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ και η άφιξη του Φερνάντο Αλμέιδα έφερε κινητοποίηση ξανά στον Αρχάγγελο.

Κινητικότητα στον προγραμματισμό, τη στιγμή που η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία στο Ζλάτιμπορ της Σερβίας, εκεί όπου θα τους επισκεφτεί ο Αλμέιδα .
 
Η περίπτωση του του 23χρονου Βραζιλιάνου δημιουργικού μέσου, Μπρούνο Πραξέντες είναι ενδεικτική για το που κινούνται οι γαλαζοκίτρινοι με την ελπίδα ότι ο ποδοσφαιριστής θα γίνει... γαλαζοκίτρινος.
 

Την Κυριακή (27/7) κόντρα στην Μπάνι Γιας (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Pro League) θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό του ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΠΟΕΛ: Πολύωρες επαφές για τις δύο καθοριστικές συμφωνίες

ΑΠΟΕΛ: Πολύωρες επαφές για τις δύο καθοριστικές συμφωνίες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διοικητικές διεργασίες στον ΑΠΟΕΛ, με τις επαφές ανάμεσα στην εταιρεία και το επενδυτικό σχήμα να έχουν ενταθεί κατακόρυφα τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα.