Το ξεδιαλύνουν για το εμπάργκο - Αισιοδοξούν για τυπικό «σβήσιμο»…

Το ξεδιαλύνουν για το εμπάργκο - Αισιοδοξούν για τυπικό «σβήσιμο»…

Οι διοικούντες την Ανόρθωση, που χειρίζονται τις υποθέσεις των παλιών αμαρτιών, βρίσκονται με το τηλέφωνο στο χέρι, από το πρωί… Ούτως ώστε να λάβουν το επίσημο «ΟΚ» από την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ, για άρση του εμπάργκο πραγματοποίησης μετεγγραφών.

Πηγή κοντά σε διοικητικά στελέχη της Κυρίας, μας ανέφερε, ότι δεν υπάρχει κάποια υπόθεση που αποτελεί εμπόδιο, για να μην «σβηστεί» προσωρινά η ποινή απαγόρευσης μετεγγραφών.

Αν όχι εντός της ημέρας, αισιοδοξούν ότι τα επόμενα 24ωρα, θα προκύψει «άσπρος καπνός», ούτως ώστε να υπερπηδηθεί ο γνωστός πονοκέφαλος, για να μπορέσουν να εγγράψουν τους (πολλούς) νέο-προσληφθέντες ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ με Καρσέδο και Σπαρτάκ!

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ με Καρσέδο και Σπαρτάκ!

Aναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες το θέμα με τον Χουάν Κάρλος Καρσέδο και την Σπαρτάκ Μόσχας.