Έβαλε την τζίφρα του ο Χάμπος και ανακοινώθηκε από την Ντιναμό Βουκουρεστίου!

Έβαλε την τζίφρα του ο Χάμπος και ανακοινώθηκε από την Ντιναμό Βουκουρεστίου!

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κύπριο διεθνή μέσο, Χάμπο Κυριάκου, ανακοίνωσε η Ντιναμό Βουκουρεστίου!

Ο πρώην άσος του Αποόλλωνα υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τη Ρουμανική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλώς ήρθες Charalampos Kyriakou !

Ο 30χρονος Κύπριος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο που ισχύει για δύο σεζόν, έως τις 30/06/2027, ερχόμενος ως ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Απόλλωνα. Αγωνίστηκε σε 294 αγώνες με τη φανέλα της Κυπριακής ομάδας, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα, τρία Κύπελλα και δύο Σούπερ Καπ.

Είναι διεθνής με την Εθνική Κύπρου μετρώντας 69 συμμετοχές, ενώ ήταν διεθνής και με τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της Ντιναμό!».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το αγαπημένο κίτρινο φρούτο που «κατηγορείται» συχνά – Ποια είναι η αλήθεια

Το αγαπημένο κίτρινο φρούτο που «κατηγορείται» συχνά – Ποια είναι η αλήθεια

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τρόφιμα που καταναλώνεται καθημερινά από εκατομμύρια ανθρώπους και συχνά προβάλλεται ως το απόλυτο «υγιεινό» σνακ. Φθηνή, εύκολη στη μεταφορά και φυσικά γλυκιά, η μπανάνα αποτελεί το φρούτο με τις περισσότερες πωλήσεις στις δύο χώρες και έχει συνδεθεί με τη φυσική κατάσταση, την καρδιαγγειακή υγεία, την καλή πέψη και την άμεση παροχή ενέργειας.