Οι νέες χρηματιστηριακές αξίες των ομάδων - Η Πάφος και οι άλλοι...
Το Transfermarkt ανανέωσε τις αξίες των ομάδων με ελάχιστες διαφοροποιήσεις και σταθερή... κατάταξη με την Πάφο να είναι στην κορυφή και τον Άρη να ακολουθεί.


Αναλυτικά:
Με διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα, ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας επί Λετανικού εδάφους.
Το πρωί οι ποδοσφαιριστές πάτησαν γήπεδο για πρώτη φορά. Η διάρκεια της προπόνησης δεν ξεπέρασε τη μία ώρα και περιλάμβανε παιχνίδια με μπάλα με στόχο να ανέβει το αερόβιο επίπεδο των ποδοσφαιριστών.
Η απογευματινή προπόνηση διεξήχθη στο γυμναστήριο και ουσιαστικά έγινε μια εισαγωγή για την ατομική απόδοση και τον τρόπο με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές θα δουλεύουν στο γυμναστήριο με ατομικά προγράμματα.
Σε αυτό το πρώτο στάδιο προετοιμασίας, η προτεραιότητα είναι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης και η ενδυνάμωση των ποδοσφαιριστών και η διάρκεια και η ένταση των προπονήσεων θα ανεβαίνει σταδιακά.
Αύριο Τετάρτη, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και πάλι διπλή προπόνηση, ενώ ενδιάμεσα των δύο προπονήσεων, η ομάδα μας θα πληροφορηθεί τον αντίπαλο της στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις